Dubbele plissé op maat

Dubbele plissé gordijnen bieden de ideale combinatie tussen privacy en de lichtinval in huis. Er zijn plissés met een enkele of dubbele stof. De dubbele plissé heeft een luxueuze afwerking en is samen te stellen in een lichtdoorlatende of verduisterende stof. De dubbele plissés worden vakkundig voor u op maat gemaakt.

Assortiment Dubbele plissé
(3)

Maximale breedte: 150 cm

 • Ideaal voor draai-kiepramen
 • Koorden in gordijn onzichtbaar
 • Bediening met handgreep
 • Top down buttom up mogelijk
 • Volledig op maat gemaakt

Vanaf: 57.14

€ 40,00

Maximale breedte: 300 cm

 • Ideaal voor grote raampartijnen
 • Koorden in gordijn onzichtbaar
 • Bediening met kettingen of Lite rise
 • Top down buttom up mogelijk
 • Volledig op maat gemaakt

Vanaf: 100.00

€ 70,00

Maximale breedte: 230 cm

 • Dubbele stof
 • Koorden in gordijn onzichtbaar
 • Bediening met koorden
 • Top down buttom up mogelijk
 • Volledig op maat gemaakt

Vanaf: 102.86

€ 72,00


Gratis en snelle verzending vanaf €199,-

Gratis meetverzekering
past altijd!

Klanten waarderen ons met 4.7 / 5

Eigen meet- en montageservice

Dubbele plissé gordijnen op maat

Dubbele plissés - ook wel Duette® Shades genoemd - bestaan uit een dubbele geplooide stof. Bij een dubbele plissé worden de koordjes in het systeem weggewerkt. Dit geeft een strakkere uitstraling. Tussen de dubbele stoflaag van de dubbelde plissés wordt lucht vastgehouden. Hierdoor blijft in de winter uw woning beter geïsoleerd en is het in de zomer aangenaam fris.

Voordelen van dubbele plissés:
- Dubbele plissés hebben een strakke uitstraling 
- Dubbele plissés werken isolerend
- Dubbele plissés zorgen voor een verduisterende ruimte

Welke stof voor uw plissé?

Plissés worden op maat gemaakt, zodat ze perfect aansluiten op uw situatie. In onze uitgebreide collectie vind u verschillende kleuren en stofsoorten. De stofsoort die bij uw situatie aansluit wordt gezien op de basis van de hoeveelheid lichtinval er gewenst is.

Lichtdoorlatende plissés

De lichtdoorlatende stof wordt gekozen als er een hoeveelheid lichtinval, maar toch voldoende privacy gewenst wordt.

Verduisterende plissés

Een verduisterende stof wordt vooral in slaapkamers gekozen. Bij de dubbele plissé komt er door de dubbele stoflaag geen daglicht door de gaatjes van het gordijn, waardoor de ruimte verduisterd wordt.

Dubbele Plissés kunnen eenvoudig online besteld worden. Wanneer er twijfel bestaat over de kleur- en stofsoort, kan u gratis kleur- en stofstalen aanvragen via onze website.

 

Voordelige dubbele plissé gordijnen 

De collectie dubbele plissé gordijnen van INHUIS heeft de beste prijs-kwaliteit verhouding, omdat onze plissés in eigen fabriek worden geproduceerd. Hierom kunnen we plissés tegen een interessante prijs aanbieden. Binnen onze collectie dubbele plissés is er ook de Duette® Shades van Luxaflex te verkrijgen.

 

Plissé gordijnen online bestellen of in de showroom

Aan de hand van een aantal stappen kan u eenvoudig zelf uw dubbele plissé gordijn samenstellen. Gebruik bij twijfel de meetinstructies op onze website.  

INHUIS Plaza heeft drie showrooms met een uitgebreid assortiment raamdecoratie en zonwering. U kan hier alle producten bekijken. Onze productadviseurs voorzien u van alle nodige informatie en advies. Benieuwd wat de prijs voor uw dubbele plissé is? We stellen graag vrijblijvend een offerte voor u op. 
  

Dubbele plissé gordijnen ophangen

De dubbele plissés zijn eenvoudig zelf te monteren met behulp van de montageinstructies op onze website. Wanner u liever een professional uw product laat plaatsen kan u gebruik maken van onze eigen meet- en montageservice. Na het maken van een afspraak komen onze gespecialiseerde monteurs langs om uw raamdecoratie te monteren.
 

Plissé gordijnen reinigen

Om zo lang mogelijk genot te halen uit uw plissés is het belangrijk dat ze regelmatig goed onderhouden worden. In onze blog vindt u de laatste schoonmaaktips.