U kunt nog steeds online bij ons bestellen en uw bestelling wordt ook gewoon bij u thuis bezorgd. Onze showroom is vanaf 30 mei geopend op afspraak.

Enkele plissé op maat

Plissés bieden de ideale combinatie tussen privacy en lichtinval in huis. De enkele plissé wordt vakkundig voor u op maat gemaakt.

Assortiment Enkele plissé
(3)

Maximale breedte: 150 cm

Maximale hoogte: 220 cm

 • Ideaal voor draai-kiepramen
 • Bediening met handgreep
 • Monteren zonder boren
 • Top down bottom up mogelijk

Vanaf: 57.14

€ 40,00

Maximale breedte: 240 cm

Maximale hoogte: 260 cm

 • Voor grotere ramen
 • Bediening met ketting of Lite rise
 • Groot systeem
 • Top down bottom up mogelijk

Vanaf: 88.57

€ 62,00

Maximale breedte: 230 cm

Maximale hoogte: 260 cm

 • Voor standaard ramen
 • Bediening met koorden
 • Klein systeem
 • Top down bottom up mogelijk

Vanaf: 94.29

€ 66,00


Gratis en snelle verzending vanaf €199,-

Gratis meetverzekering
past altijd!

Klanten waarderen ons met 4.8 / 5

Welkom in onze showroom in Aartselaar

Heb je een vraag?
Neem contact met ons op!

03 877 70 76
info@inhuisplaza.be
06 29 52 22 23
Of start de livechat

Daarom kies je voor INHUIS Plaza

 • Altijd gratis thuisbezorgd
 • Gratis meetafspraak
 • 4 showrooms

Meet- en montageservice
Maak een afspraak

Inspiratie in 4 showrooms
Bezoek onze showrooms

Enkele plissé gordijnen op maat

Plissés bestaan uit een enkel geplooide stof en zijn voorzien van een zigzagstructuur. Bij een enkele plissé zijn de koorden aan de zijden zichtbaar omdat er één laag geplisseerde stof wordt gebruikt. De enkele plissé wordt niet gebruikt om de ruimte volledig te verduisteren, daarvoor verwijzen wij u graag naar de dubbele plissé door.

Voordelen van enkele plissés:
- Het stofgewicht van de enkele plissé gordijnen is heel licht waardoor ze heel eenvoudig te bedienen zijn 
- Enkele plissés zijn voordeliger, omdat er minder stof voor wordt gebruikt

 

Welke stof voor uw plissé?

Plissés worden op maat gemaakt, zodat ze perfect aansluiten op uw situatie. In onze uitgebreide collectie vindt u verschillende kleuren en stofsoorten. De stofsoort die bij uw situatie aansluit wordt gezien op de basis van de hoeveelheid lichtinval er gewenst is.

Transparantie plissés
De transparante stof zorgt voor veel lichtinval in de ruimte. Hier kan langs beide zijden naar binnen en buiten gekeken worden. U kiest voor gordijnen voor lichtinval in de ruimte met voldoende privacy. Als laatste kunt u kiezen voor verduisterende plissé gordijnen

Lichtdoorlatende plissés
De lichtdoorlatende stof wordt gekozen als er een hoeveelheid lichtinval, maar toch voldoende privacy gewenst wordt.

Verduisterende plissés
Een verduisterende stof wordt vooral in slaapkamers gekozen. Bij een enkele plissé wordt de kamer niet volledig verduisterd door de gaatjes van het gordijn. 

Enkele plissés kunnen eenvoudig online besteld worden. Wanneer er twijfel bestaat over de kleur- en stofsoort, kan u gratis kleur- en stofstalen aanvragen via onze website.

 

Voordelige enkele plissé gordijnen 

De collectie enkele plissé gordijnen van INHUIS heeft de beste prijs-kwaliteit verhouding, omdat onze plissés in eigen fabriek worden geproduceerd. Hierom kunnen we plissés tegen een interessante prijs aanbieden. 
 

Plissé gordijnen online bestellen of in de showroom

Aan de hand van een aantal stappen kan u eenvoudig zelf uw enkele plissé gordijn samenstellen. Gebruik bij twijfel de meetinstructies op onze website.  

INHUIS Plaza heeft drie showrooms met een uitgebreid assortiment raamdecoratie en zonwering. U kan hier alle producten bekijken. Onze productadviseurs voorzien u van alle nodige informatie en advies. Benieuwd wat de prijs voor uw enkele plissé is? We stellen graag vrijblijvend een offerte voor u op. 
  

Enkele plissé gordijnen ophangen

De enkele plissés zijn eenvoudig zelf te monteren met behulp van de montageinstructies op onze website. Wanneer u liever een professional uw product laat plaatsen kan u gebruik maken van onze eigen meet- en montageservice. Na het maken van een afspraak komen onze gespecialiseerde monteurs langs om uw raamdecoratie te monteren.
 

Plissé gordijnen reinigen

Om zo lang mogelijk genot te halen uit uw plissés is het belangrijk dat ze regelmatig goed onderhouden worden. In onze blog vindt u de laatste schoonmaaktips.