Bestellen en betalen


Ben je op zoek naar raamdecoratie en wil je graag advies voor jouw situatie? In onze showrooms helpen onze productspecialisten je graag verder. We raden je aan om een foto te maken van de ruimte en het raam zodat onze specialisten de situatie goed kunnen inschatten.

INHUIS Plaza heeft drie showrooms in Barendrecht, Naarden en Aartselaar.


VEILIG ONLINE BESTELLEN EN BETALEN

Bij INHUIS Plaza bestel je in een aantal stappen jouw product eenvoudig online. Alle producten uit ons assortiment worden speciaal voor jou op maat maakt en gratis bij je afgeleverd vanaf € 199,-.

Veilig bestellen

INHUIS Plaza stelt de veiligheid van jouw bestelling en betaalgegevens voorop. Je kunt erop vertrouwen dat jouw gegevens strikt vertrouwelijk door ons worden behandeld. INHUIS Plaza maakt gebruik van een vergrendelde SSL (Secure Socket Layer) verbinding. Als je een product in je winkelwagen plaatst, een account aanmaakt of jouw betaling wilt voltooien, schakelt de website automatisch over naar een beveiligde verbinding. Om gebruik te maken van deze SSL beveiliging heb je geen speciale software nodig. De SSL-verbinding is te herkennen door het ‘slotje’ in de adresbalk van jouw browser.

Veilig betalen

Alle betalingen die worden voltooid bij INHUIS Plaza worden gerealiseerd door de Buckaroo Online Payment Services. Buckaroo is leverancier van betaaloplossingen in Nederland. Door middel van deze veilige bestelmethode en betaalmethode kun je erop vertrouwen dat jouw persoonlijke gegevens op een veilige manier worden verwerkt bij INHUIS Plaza.


BETAALMETHODES

Via onze webshop kun je gebruik maken van de volgende betaalmethodes:


iDEAL.
iDEAL is een snelle en eenvoudige methode om de betaling met jouw eigen bank af te ronden. Door voor betalen via iDEAL te kiezen, reken je af in een vertrouwde betaalomgeving, op basis van de beveiligingsmethodes die jouw eigen bank hanteert. Deze betaalmethode kun je alleen voor bestellingen in Nederland toepassen.


PayPal
Voor betaling via PayPal wordt je doorverwezen naar de website van PayPal. Heb je al een account? Meld je dan aan bij PayPal om de betaling te bevestigen. Heb je nog geen account? Dan kun je jezelf ook als gast aanmelden of een rekening openen en de betaling bevestigen. Jouw bestelling wordt in productie genomen als de betaling door ons is ontvangen.

 

Creditcard (Visa en Mastercard)
Via onze beveiligde SSL procedure kun je jouw creditcardgegevens veilig invoeren. Samen met jouw creditcardorganisatie zorgen wij voor de juiste afhandeling van het betaalproces.

Overboeking  
Kies je voor betaling via overboeking, dan ontvang je direct na het plaatsen van jouw bestelling een bevestiging per mail. Je ontvangt de gegevens voor de overboeking in een aparte e-mail van onze payment service provider Buckaroo. Wanneer de betaling ontvangen is, wordt de bestelling verwerkt. Houd voor de verwerking van de vooruitbetaling rekening met een termijn van ongeveer 3 tot 5 werkdagen.


BanContact / Mister Cash
Deze betaalmethode is een online betaalsysteem, ontwikkeld door verschillende banken in België. Heb je een account bij Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA Bank of VDK Spaarbank dan kun je gebruikmaken van MisterCash. Je betaalt jouw bestelling in een eigen vertrouwde bankomgeving.

Aanbetaling
Bij orders boven de € 500,- heb je de keuze voor een aanbetaling van 30%. Je voldoet het restantbedrag bij aflevering of een dag voor de montage van de producten. We vragen je een minimale aanbetaling te doen van 30%, omdat we alleen maatwerk producten aanbieden. Met deze aanbetaling zijn wij er zeker van dat je daadwerkelijk de bestelling wilt laten uitvoeren. Let op dat het herroepingsrecht op maatwerk producten vervalt. Bepaal daarom voordat je jouw bestelling plaatst, nauwkeurig de afmetingen.


BETALINGSVOORWAARDEN

In onze showrooms biedt INHUIS Plaza je verschillende betalingsmethoden aan:

  • - Betaling 30% vooraf en 70% voorafgaand aan levering of montage
  • - Betaling 100% vooraf

Wij vragen je een minimale aanbetaling te doen van 30% omdat de producten speciaal voor jou op maat worden gemaakt. Met deze aanbetaling van 30% zijn wij er zeker van dat je daadwerkelijk de bestelling wilt laten uitvoeren. Let op dat het herroepingsrecht op maatwerk producten vervalt.


CBW ERKEND

INHUIS Plaza is CBW erkend, waardoor we je veel zekerheid bieden. We hanteren algemene voorwaarden die jou als consument extra goed beschermen. Hierin zijn alle (wettelijke) regels opgenomen die voor jou van belang zijn als je iets koopt, bijvoorbeeld over (aan)betalen, levertijd, levering, vervoer en garantie.

CBW-erkende winkels bieden meer zekerheid dan andere woonwinkels, want ze hanteren een erkenningsregeling met drie garanties:

  • - Extra goede garantie, tenminste 2 jaar
  • - Een nette aanbetalingsregeling*
  • - Onpartijdige klachtafhandeling middels een geschillencommissie

*Gaat een CBW-erkende winkel failliet dan heb je recht op een vervangende koop. Er wordt geen geld uitgekeerd. Het aanbetalingsbedrag wordt dan in mindering gebracht met een maximum van 25%. De aanbetalingsregeling is niet van toepassing voor een webwinkelaankoop.