Betaalmethodes

Via onze webshop kun je gebruik maken van de volgende betaalmethodes:

Ideal

iDEAL is een snelle en eenvoudige methode om de betaling met jouw eigen bank af te ronden. Door voor betalen via iDEAL te kiezen, reken je af in een vertrouwde betaalomgeving, op basis van de beveiligingsmethodes die jouw eigen bank hanteert. Deze betaalmethode kun je alleen voor bestellingen in Nederland toepassen. 

Paypal

Voor betaling via PayPal wordt je doorverwezen naar de website van PayPal. Heb je al een account? Meld je dan aan bij PayPal om de betaling te bevestigen. Heb je nog geen account? Dan kun je jezelf ook als gast aanmelden of een rekening openen en de betaling bevestigen. Jouw bestelling wordt in productie genomen als de betaling door ons is ontvangen. 

Creditcard (Visa en Mastercard)

Via onze beveiligde SSL procedure kun je jouw creditcardgegevens veilig invoeren. Samen met jouw creditcardorganisatie zorgen wij voor de juiste afhandeling van het betaalproces. 

Overboeking

Kies je voor betaling via overboeking, dan ontvang je direct na het plaatsen van jouw bestelling een bevestiging per mail. Je ontvangt de gegevens voor de overboeking in een aparte e-mail van onze payment service provider Buckaroo. Wanneer de betaling ontvangen is, wordt de bestelling verwerkt. Houd voor de verwerking van de vooruitbetaling rekening met een termijn van ongeveer 3 tot 5 werkdagen. 

BanContact / Mister Cash

Deze betaalmethode is een online betaalsysteem, ontwikkeld door verschillende banken in België. Heb je een account bij Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA Bank of VDK Spaarbank dan kun je gebruikmaken van MisterCash. Je betaalt jouw bestelling in een eigen vertrouwde bankomgeving.

Aanbetaling

Bij orders boven de € 500,- heb je de keuze voor een aanbetaling van 30%. Je voldoet het restantbedrag bij aflevering of een dag voor de montage van de producten. We vragen je een minimale aanbetaling te doen van 30%, omdat we alleen maatwerk producten aanbieden. Met deze aanbetaling zijn wij er zeker van dat je daadwerkelijk de bestelling wilt laten uitvoeren. Let op dat het herroepingsrecht op maatwerk producten vervalt. Bepaal daarom voordat je jouw bestelling plaatst, nauwkeurig de afmetingen. 

Afterpay - Achteraf betalen

AfterPay voert het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht via de AfterPay App kunt inzien en betalen. Via deze weg kun je veilig en eenvoudig via je smartphone betalen. In de online omgeving MijnAfterPay kun jij jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via push notificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. 

Je kunt bij INHUIS Plaza achteraf betalen tot een bedrag van €250 als je voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Ben je al bekend bij AfterPay dan kun je betalen tot een bedrag van €750. Ter goedkeuring van jouw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay.