U kunt nog steeds online bij ons bestellen en uw bestelling wordt ook gewoon bij u thuis bezorgd. Onze showroom is vanaf 30 mei geopend op afspraak.

Verticale lamellen op maat

Verticale lamellen zijn ongetwijfeld geschikt voor grotere ramen en schuiframen. Stel heel eenvoudig online uw lamellen samen.

Assortiment Verticale lamellen
(2)

Maximale breedte: 500 cm

Maximale hoogte: 400 cm

  • Keuze uit 25 kleuren
  • Optimale bescherming tegen de zon
  • Volledig op maat gemaakt

Vanaf: 138.57

€ 97,00

Maximale breedte: 500 cm

Maximale uitval: 400 cm

  • Keuze uit 25 kleuren
  • Meest gekozen optie
  • Volledig op maat gemaakt

Vanaf: 138.57

€ 97,00


Gratis en snelle verzending

Gratis meetverzekering
past altijd!

Klanten waarderen ons met 4.8 / 5

Welkom in onze showroom in Aartselaar

Heb je een vraag?
Neem contact met ons op!

03 877 70 76
info@inhuisplaza.be
06 29 52 22 23
Of start de livechat

Daarom kies je voor INHUIS Plaza

  • Altijd gratis thuisbezorgd
  • Gratis meetafspraak
  • 4 showrooms

Meet- en montageservice
Maak een afspraak

Inspiratie in 4 showrooms
Bezoek onze showrooms

Verticale lamellen op maat

Lamellen zijn praktisch en zonwerend. Ze zijn geschikt voor hoge ramen en schuiframen omdat de lamellen mee kunnen schuiven met de stand van het schuifraam. Lamellen zijn interessant om de lichtinval en privacy zelf te bepalen.  
 

Verticale lamellen samenstellen

Onze online collectie verticale lamellen van het merk INHUIS zijn van stof en hebben een zeer goede kwaliteit. Door het kiezen van de kleur en soort stof, zijn de lamellen eenvoudig te combineren met uw interieur. In de kleurencollectie van de verticale jaloezieën van INHUIS zijn online 25 verschillende kleuren en stoffen verkrijgbaar. In onze showrooms is het assortiment met kleuren en stoffen uitgebreider. Via de website kan u gratis kleurstalen aanvragen of u kan langskomen in één van onze showrooms.

Naast de kleur van de lamellen kiest u de bedieningszijden zelf: pakket naar links, rechts, verdeeld of het midden. De manier waarop je de lamellen bedient worden, is verschillend. Er is ook een mogelijkheid om de lamellen elektrisch te bedienen. 

In onze showroom verkopen we ook kunststof lamellen van het merk Luxaflex®. 
 

Voordelige lamellen

We leveren lamellen op maat tegen een voordelige prijs, omdat de lamellen rechtstreeks in eigen fabriek geproduceerd worden. 

Op de website zijn verticale lamellen eenvoudig te bestellen. Na het invullen van de maten krijgt u meteen een prijsindicatie. De overige opties bepalen de uiteindelijke prijs. Met onze meetinstructies zijn uw ramen eenvoudig op te meten. U kan ook steeds een vrijblijvende offerte laten opstellen door een van onze adviseurs. 
 

Verticale lamellen opmeten en monteren

Geeft u het meten van uw ramen en het monteren van de lamellen liever uit handen? INHUIS Plaza heeft een gespecialiseerd team van monteurs. Nadat er een afspraak gemaakt is, komt een van onze monteurs langs en wordt de bestelling verder in behandeling genomen. De kosten voor onze meet-en montageservice vindt u hier.