Rolgordijnen

Maatwerk is onze standaard

4.7 / 5 | 1672 reviews

Alle soorten rolgordijnen op een rij

Op zoek naar mooie rolgordijnen voor jouw huis? Bekijk hier de verschillende soorten rolgordijnen.

Liever een rolgordijnen specialist die thuis langskomt?

Deel je wensen met onze adviseurs en je krijgt heel gericht advies, passend bij jouw woonsituatie. Onze vakkundige adviseurs komen graag bij je langs om de maten op te meten. Wil je de producten zelf eerst ervaren? Maak dan een afspraak in onze toonzaal in Aartselaar.

Meetafspraak inplannen

Populaire rolgordijnen

Bekijk de meest verkochte producten en kies jouw favoriete rolgordijn!

Onze merken rolgordijnen

De mooiste merken voor de beste kwaliteit.

Rolgordijnen van INHUIS

  • Altijd 2 jaar garantie op al onze rolgordijnen
  • Vier échte showrooms in België en Nederland
  • Eigen meet- en montage specialisten

Rolgordijnen van INHUIS

  • Altijd 2 jaar garantie op al onze rolgordijnen
  • Vier échte showrooms in België en Nederland
  • Eigen meet- en montage specialisten

https://images.inhuisplaza.nl/2020/12/Rolgordijn5.jpg?auto=compress%2Cformat&ixlib=php-1.2.1&s=d26e66e76cedd9fe026417943e2288d7&w=450

Rolgordijnen en duo rolgordijnen op maat

Rolgordijnen zijn de meest tijdloze en populaire soort raamdecoratie binnen onze collectie. Ze passen in bijna elke ruimte en zijn daarnaast nog eens heel betaalbaar. Onze collectie rolgordijnen en duo rolgordijnen bestaat uit een ruim aanbod aan kleuren en stoffen, gaande van eenvoudig tot luxueus.

https://images.inhuisplaza.nl/2021/01/Ontwerp-zonder-titel-1.png?auto=compress%2Cformat&ixlib=php-1.2.1&s=a6d7aeee44c29cbb18195c9a7a2de76f&w=450

Wat is het verschil tussen rolgordijnen en duo rolgordijnen?

Rolgordijnen bestaan uit een enkele laag stof die van boven tot beneden worden afgerold. Ze zijn verkrijgbaar in drie soorten transparanties: transparant, lichtdoorlatend en verduisterend.

Duo rolgordijnen zijn rolgordijnen met een leuke twist. Ze worden ook wel zebragordijnen genoemd en bestaan uit een dubbele laag stof die langs elkaar heen bewegen. De stof is gemaakt uit transparante en unikleurige banen, waardoor je gemakkelijk kan spelen met de lichtinval en privacy. Schuif de banen open zodat dat er voldoende lichtinval naar binnen schijnt of dicht voor de gewenste hoeveelheid privacy.

https://images.inhuisplaza.nl/2020/12/Rolgordijn3.jpg?auto=compress%2Cformat&ixlib=php-1.2.1&s=a4283e179b8fe1742d18f1d2cccf6652&w=450

Rolgordijnen en duo rolgordijnen in diverse uitvoeringen

INHUIS Plaza biedt de mogelijkheid om rolgordijnen op maat samen te stellen in verschillende uitvoeringen. Rolgordijnen worden standaard uitgevoerd met een zichtbare rol met twee bevestigingsbeugels. Verkies je een luxe-uitstraling? Ga dan voor een cassette waarbij de rol niet zichtbaar is. Rolgordijnen en duo rolgordijnen kan je daarnaast ook met aluminium zijgeleiders uitrusten. Zo ontstaan er geen lichtkieren en kan de kamer goed verduisterd worden.

https://images.inhuisplaza.nl/2020/12/Rolgordijn4.jpg?auto=compress%2Cformat&ixlib=php-1.2.1&s=024c79e6fa5297be332f1845d50213c8&w=450

Rolgordijnen en duo rolgordijnen in iedere ruimte

Binnen onze collectie vind je een uitgebreid gamma aan mogelijkheden, kleuren en stoffen. Zo matchen jouw rolgordijnen en duo rolgordijnen steeds met elke ruimte en interieur. Ben je op zoek naar rolgordijnen of duo rolgordijnen voor in de kinder- of slaapkamer? Kies je favoriete stof en kleur uit onze collectie verduisterende stoffen en maak je kamer zo donker als je zelf wenst!

Wil je de keuken of woonkamer voorzien van sfeervolle rolgordijnen? Laat dan je oog vallen op rolgordijnen in een transparante stof die zorgen voor voldoende lichtinval. Deze laten dus nog dat heerlijke zonlicht gefilterd binnen. Bovendien kan je binnen ons aanbod kiezen uit een ruim aanbod aan kleuren, waardoor je gordijnen jouw kamer net die gewenste tint of sfeer meegeven! Indien je net dat tikkeltje extra privacy wenst, kan je rolgordijnen ook gemakkelijk combineren met mooie overgordijnen.

Ben je niet helemaal zeker van de soort stof of kleur? Via de INHUIS Plaza-website kan je gratis kleurstalen aanvragen. Bestel je vandaag nog, dan worden ze binnen de 24 uur verzonden!

(Duo) Rolgordijnen | vraag en antwoord: