Rolgordijnen

Maatwerk is onze standaard

4.8 / 5 | 1604 reviews

Alle soorten rolgordijnen op een rij

Op zoek naar mooie rolgordijnen voor jouw huis? Bekijk hier de verschillende soorten rolgordijnen.

Liever een rolgordijnen specialist die thuis langskomt?

Deel je wensen met onze adviseurs en je krijgt heel gericht advies, passend bij jouw woonsituatie. Onze vakkundige adviseurs komen graag bij je langs om de maten op te meten. Wil je de producten zelf eerst ervaren? Maak dan een afspraak in onze toonzaal in Aartselaar.

Meetafspraak inplannen

Populaire rolgordijnen

Bekijk de meest verkochte producten en kies jouw favoriete rolgordijn!

Onze merken rolgordijnen

De mooiste merken voor de beste kwaliteit.

Rolgordijnen van INHUIS

  • Altijd 2 jaar garantie op al onze rolgordijnen
  • Vier échte showrooms in België en Nederland
  • Eigen meet- en montage specialisten

Rolgordijnen van INHUIS

  • Altijd 2 jaar garantie op al onze rolgordijnen
  • Vier échte showrooms in België en Nederland
  • Eigen meet- en montage specialisten

https://images.inhuisplaza.nl/2020/12/Rolgordijn5.jpg?auto=compress%2Cformat&ixlib=php-1.2.1&s=d26e66e76cedd9fe026417943e2288d7&w=450

Rolgordijnen en duo rolgordijnen op maat

Rolgordijnen zijn de meest tijdloze en populaire soort raamdecoratie binnen onze collectie. Ze passen in bijna elke ruimte en zijn daarnaast nog eens heel betaalbaar. Onze collectie rolgordijnen en duo rolgordijnen bestaat uit een ruim aanbod aan kleuren en stoffen, gaande van eenvoudig tot luxueus.

https://images.inhuisplaza.nl/2021/01/Ontwerp-zonder-titel-1.png?auto=compress%2Cformat&ixlib=php-1.2.1&s=a6d7aeee44c29cbb18195c9a7a2de76f&w=450

Wat is het verschil tussen rolgordijnen en duo rolgordijnen?

Rolgordijnen bestaan uit een enkele laag stof die van boven tot beneden worden afgerold. Ze zijn verkrijgbaar in drie soorten transparanties: transparant, lichtdoorlatend en verduisterend.

Duo rolgordijnen zijn rolgordijnen met een leuke twist. Ze worden ook wel zebragordijnen genoemd en bestaan uit een dubbele laag stof die langs elkaar heen bewegen. De stof is gemaakt uit transparante en unikleurige banen, waardoor je gemakkelijk kan spelen met de lichtinval en privacy. Schuif de banen open zodat dat er voldoende lichtinval naar binnen schijnt of dicht voor de gewenste hoeveelheid privacy.

https://images.inhuisplaza.nl/2020/12/Rolgordijn3.jpg?auto=compress%2Cformat&ixlib=php-1.2.1&s=a4283e179b8fe1742d18f1d2cccf6652&w=450

Rolgordijnen en duo rolgordijnen in diverse uitvoeringen

INHUIS Plaza biedt de mogelijkheid om rolgordijnen op maat samen te stellen in verschillende uitvoeringen. Rolgordijnen worden standaard uitgevoerd met een zichtbare rol met twee bevestigingsbeugels. Verkies je een luxe-uitstraling? Ga dan voor een cassette waarbij de rol niet zichtbaar is. Rolgordijnen en duo rolgordijnen kan je daarnaast ook met aluminium zijgeleiders uitrusten. Zo ontstaan er geen lichtkieren en kan de kamer goed verduisterd worden.

https://images.inhuisplaza.nl/2020/12/Rolgordijn4.jpg?auto=compress%2Cformat&ixlib=php-1.2.1&s=024c79e6fa5297be332f1845d50213c8&w=450

Rolgordijnen en duo rolgordijnen in iedere ruimte

Binnen onze collectie vind je een uitgebreid gamma aan mogelijkheden, kleuren en stoffen. Zo matchen jouw rolgordijnen en duo rolgordijnen steeds met elke ruimte en interieur. Ben je op zoek naar rolgordijnen of duo rolgordijnen voor in de kinder- of slaapkamer? Kies je favoriete stof en kleur uit onze collectie verduisterende stoffen en maak je kamer zo donker als je zelf wenst!

Wil je de keuken of woonkamer voorzien van sfeervolle rolgordijnen? Laat dan je oog vallen op rolgordijnen in een transparante stof die zorgen voor voldoende lichtinval. Deze laten dus nog dat heerlijke zonlicht gefilterd binnen. Bovendien kan je binnen ons aanbod kiezen uit een ruim aanbod aan kleuren, waardoor je gordijnen jouw kamer net die gewenste tint of sfeer meegeven! Indien je net dat tikkeltje extra privacy wenst, kan je rolgordijnen ook gemakkelijk combineren met mooie overgordijnen.

Ben je niet helemaal zeker van de soort stof of kleur? Via de INHUIS Plaza-website kan je gratis kleurstalen aanvragen. Bestel je vandaag nog, dan worden ze binnen de 24 uur verzonden!

(Duo) Rolgordijnen | vraag en antwoord:

Hoe maak je duo rolgordijnen proper?

Om zolang mogelijk genot te hebben van je duo rolgordijnen is het aan te raden om ze regelmatig te reinigen. Verwijder stof gemakkelijk met een stofzuiger met een zachte borstel. Zijn er vlekken en wil je het duo rolgordijn een grondige poetsbeurt geven? Gebruik dan wat lauw water en een niet-synthetisch wasmiddel. Om kringen op het duo rolgordijn te vermijden, gebruik je best een licht vochtige doek. Zo maak je geen al te natte plekken op de stof.

Zijn duo rolgordijnen geschikt voor kantelramen?

Ook voor kantelramen zijn duo rolgordijnen de geknipte keuze. Hiervoor hebben we speciaal de duo rolgordijnen mini cassette ontworpen. Deze worden standaard geleverd in een cassette met zijgeleiders die je simpelweg op het raamwerk plakt. Je hoeft dus helemaal niet te boren in je raamwerken. De duo rolgordijnen blijven goed vastzitten wanneer je het raam opent of sluit.

Wat is het verschil tussen rolgordijnen en duo rolgordijnen?

Hoewel je rolgordijnen en duo rolgordijnen op quasi dezelfde manier bedient, zijn er toch enkele verschillen. Duo rolgordijnen hebben bijvoorbeeld twee lagen stof, met afwisselend een transparante en kleurrijke stof. De stoflagen bewegen over en los van elkaar waardoor je op elk moment van de dag zelf de gewenste lichtinval en privacy kiest.

Bestaan er ook verduisterende duo rolgordijnen?

Ja hoor, ook verduisterende duo rolgordijnen verkopen we bij INHUIS Plaza. Deze rolgordijnen bestaan zowel uit een transparante als een verduisterende laag stof. Hierdoor werkt het duo rolgordijn verduisterend wanneer je de twee lagen volledig dichtschuift. Houd er wel rekening mee dat ze niet voor de volle 100% verduisteren, omdat er nog steeds licht door de kieren kan binnenvallen. 

Wat is de kostprijs van duo rolgordijnen?

Duo rolgordijnen zijn al verkrijgbaar vanaf 57 euro. De uiteindelijke prijs zal echter afhangen van de afmetingen, type stof en keuze van afwerking die je voor ogen hebt. Op onze website kan je snel en gemakkelijk jouw duo rolgordijnen samenstellen en je prijs laten berekenen, waardoor je meteen weet wat de kostprijs zal zijn voor jouw gewenst model.

In welke transparanties zijn duo rolgordijnen verkrijgbaar?

Duo rolgordijnen zijn verkrijgbaar in twee soorten transparanties: lichtdoorlatende of verduisterende stof. Doordat lichtdoorlatende duo rolgordijnen de inkijk verminderen terwijl ze toch genoeg lichtinval behouden, worden ze vaak gebruikt in woonkamers of livings. Verduisterende duo rolgordijnen zorgen daarentegen voor voldoende verduistering wanneer de stoffen volledig zijn dichtgeschoven, wat ze perfect maakt voor kamers die je gemakkelijk wil verduisteren.

Wat zijn duo rolgordijnen?

Duo rolgordijnen combineren de veelzijdigheid van lamellen met het bedieningsgemak van rolgordijnen. Ze bestaan namelijk uit twee lagen stof, zijnde een transparante en lichtdoorlatende of verduisterende laag stof, die langs elkaar kunnen bewegen. Zo creëer je eigenhandig en in geen tijd de gewenste lichtinval en privacy. Verder zorgen ze voor extra sfeer binnen ieder interieur. Het beste van verschillende werelden dus!