Uitvalschermen op maat

Ben jij op zoek naar zonwering die zorgt voor schaduw, maar het zicht naar buiten niet belemmert? Uitvalschermen zijn een praktische en effectieve manier van zonwering en bij uitstek geschikt voor voortuinen en balkons. Een uitvalscherm is dé ideale oplossing voor hoger gelegen ramen en een voordelig alternatief voor een zonnescherm. Stel je eigen uitvalscherm samen via de website of kom voor advies langs in één van onze showrooms!

Uitvalscherm Florence | Verano

Maximale breedte: 7,5 meter

Maximale uitval: 150 cm

  • Volledig gesloten casettescherm
  • Wind- en stormvaste armen
  • Gebruikersgemak met Somfy bediening
  • 180 verschillende doekkleuren

Vanaf:

€ 469,00

Uitvalscherm Mallorca | Verano

Maximale breedte: 8 meter

Maximale uitval: 150 cm

  • Semi-cassette uitvalscherm
  • Wind- en stormvaste armen
  • 180 verschillende doekkleuren
  • Volledig op maat gemaakt

Vanaf:

€ 399,00

Advies van specialisten op locatie
Eigen meet- en montageservice
5 jaar garantie
Ook op montage
Klanten waarderen ons met een 8.9

Gratis meethulp via WhatsApp!
Stuur uw vraag naar 06-27498631

Liever laten meten en monteren?
Maak vrijblijvend een afspraak!

Toe aan inspiratie?
Kom langs in een showroom!

Uitvalschermen: ideaal voor voortuinen en balkons

Uitvalschermen bevatten twee vaste armen en zorgen ervoor dat het zonlicht optimaal wordt geblokkeerd. Daarnaast houden ze de warmte en schitteringen van het zonlicht tegen. Bij een uitvalscherm wordt het zonweringsdoek tegen je raam geplaatst, waardoor het onmogelijk is om onder je uitvalscherm door te lopen. Uitvalschermen zijn dan ook vooral geschikt op plaatsen waar een vrije doorloop niet noodzakelijk is. Je kunt kiezen voor een uitvalscherm met een volledig gesloten cassette of een semi-cassette. 

Ben je op zoek naar knikarm zonwering? Dan is een zonnescherm beter geschikt. 

Wil je het uitvalscherm elektrisch laten maken? Al onze uitvalschermen worden met de beste Somfy motoren geleverd. Je kunt het uitvalscherm bedienen middels een afstandsbediening of een app op je telefoon. 
 

Uitvalscherm prijzen

Benieuwd wat jouw uitvalscherm kost? De uitvalschermen prijzen vind je op onze website. Kies je product, doorloop de stappen en bereken de prijs van jouw uitvalscherm. 
 

Breedte en uitval van het uitvalscherm

Bij een zonwering uitvalscherm kun je zelf de breedte en uitval van het scherm kiezen. Het uitval zonnescherm kan met een maximale uitval van 150 cm geleverd worden. De uitval van je zonnescherm bereken 

Alle schermen worden op maat gemaakt, waardoor jij zoveel schaduw hebt als je zelf prettig vindt. De schermen bestel je met een maximale breedte van 8 meter. Je kunt kiezen uit verschillende uitvalschermen: het compacte uitvalscherm Mallorca of het extra brede uitvalscherm Florence.
 

Uitvalscherm kopen: online of in de showroom

Je kunt het uitvalscherm online bestellen. Voor advies op maat kom je langs in één van onze showrooms. Onze productadviseurs bespreken je situatie en helpen je graag verder. 

Heb je het uitvalscherm bij ons gekocht en moet de uitval arm van het scherm vernieuwd worden? Sommige schermen kunnen gerepareerd worden in de fabriek. Neem voor de mogelijkheden contact op met onze klantenservice. We helpen je graag verder!