Vacature Hulpmonteur Zonwering

Full-time | Barendrecht

Als hulpmonteur zonwering leer jij in een paar maanden de fijne kneepjes van het vak om vervolgens door te groeien naar een volwaardige functie. Je komt voor je werk dagelijks in de mooiste plaatsen in Nederland. Dat maakt het juist zo leuk. Ben jij diegene die we zoeken?

DAAROM INHUIS PLAZA

  • ​3 Showrooms in NL en BE
  • Klanten beoordelen ons met een 9,1/10
  • Jong & gezellig team

Wat zijn jouw taken?

Wij bieden jouw een leuke en vooral leerzame tijd bij INHUIS Plaza. De hoofdmonteur buiten zonwering gaat jou alle kneepjes van het vak leren en zal je helpen waar nodig. Je leert buitenzonwering, terrasoplossingen, rolluiken en horren te monteren. Daarnaast leer je hoe je de juiste maten opmeet in de buitenzonwering wanneer er een bestelling wordt geplaatst.

Wat neem jij mee naar INHUIS Plaza?

  • Een afgeronde MBO opleiding in deze richting, bij voorkeur elektrotechniek
  • Het zou mooi zijn als je in het bezit bent van een rijbewijs
  • Je bent leergierig, werkt secuur en gestructureerd
  • Je bent beschikbaar voor minimaal 32 uur per week

Wat bieden wij jou als hulpmonteur zonwering?

Een gezellige werkomgeving in een dynamisch bedrijf die dagelijks haar producten verbetert en vernieuwd. Je krijgt persoonlijke aandacht en hebt de kans om door te groeien tot een volwaardige collega. Daarnaast zijn we flexibel en collegiaal. Je krijgt daarbij natuurlijk een leuk salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Bij wie ga je werken?

INHUIS Plaza is een jonge en dynamische (web)winkel. Als specialist leveren we iedere dag raamdecoratie en zonwering op maat. Een drukbezochte webshop en drie ruime showrooms horen daar helemaal bij. We werken hard en met plezier. 

Onze klanten krijgen persoonlijk advies over raamdecoratie voor elk raam en elke kamer. Of dat nu in de showroom is, telefonisch of via WhatsApp. Service en kwaliteit vinden we heel belangrijk. Ons team bestaat uit jonge creatieve mensen en ervaren specialisten. Juist deze combinatie maakt van INHUIS Plaza een sterk en gezellig bedrijf.


Hoe krijg ik die baan?

Wordt je enthousiast en wil je in korte tijd veel leren? Solliciteer dan! Eline ziet uit naar je CV en motivatie via eline@inhuisplaza.nl. Ohja, vermeldt even dat het gaat om de vacature ‘Hulpmonteur Zonwering’.

Hoe ziet jouw dag eruit?

"In de ochtend kom je op kantoor en groet je collega’s. Van je collega van de planning ontvang je samen met de hoofdmonteur de formulieren voor die dag, inclusief een korte briefing. Daarna ga je samen met de hoofdmonteur op pad. Hij gaat je vandaag weer alles leren over het vak. Je verzamelt de benodigde producten en materialen in het magazijn en stapt in de auto. Eerste adres? In Den Haag. De familie Sanders ken je nog. Zij hebben een prachtig nieuw huis laten bouwen met uitzicht over de Stad. Ze willen een zonnescherm bij de ramen aan de achterkant van het huis. 

De zon schijnt, dus je doet je raam open en zet de muziek nog een tandje harder. Drie adressen vandaag: dat is doorwerken, maar dan vliegt de dag voorbij. Op vrijdag sluit jij de week af met een koud biertje, dat je gezellig opdrinkt met je collega’s!"

Ben je enthousiast geworden?