Vacature Monteur Zonwering

Full-time | Barendrecht

We timmeren al zo’n 5 jaar flink aan de weg. Om dat te kunnen blijven doen, willen we graag een enthousiaste monteur zonwering toevoegen aan ons team. Je komt voor je werk dagelijks in de mooiste plaatsen in Nederland, wat het juist zo leuk maakt.
Ben jij degene die we zoeken?

DAAROM INHUIS PLAZA

 • ​3 Showrooms in NL en BE
 • Beoordeeld met een 9,1/10
 • Jong & gezellig team 

Wat zijn jouw taken?

Jij monteert zonwering, rolluiken. raamdecoratie en horren op locatie. Vooraf meet je de juiste maten op, wanneer er een bestelling is geplaatst. Heeft de klant vragen over de juiste buitenzonwering op locatie? Dan geef je een passend advies.
 

Wat neem jij mee naar INHUIS Plaza?

 • Je hebt een afgeronde MBO-opleiding in deze richting, bij voorkeur elektrotechniek
 • Je hebt enkele jaren ervaring in montage van zonwering
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs
 • Je werkt secuur en gestructureerd
 • Je bent beschikbaar voor min. 40 uur per week
 • Je bent optioneel ook op zaterdag beschikbaar
   

Wat bieden wij jou als monteur zonwering?

Een afwisselende baan in een dynamisch bedrijf, waarin we dagelijks bezig zijn onszelf en onze producten te verbeteren en vernieuwen. We zijn flexibel en collegiaal. We bieden je een leuk salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
 

Bij wie ga je werken?

INHUIS Plaza is een jonge en dynamische (web)winkel. Als specialist leveren we iedere dag raamdecoratie en zonwering op maat. Een drukbezochte webshop en drie ruime showrooms horen daar helemaal bij. We werken hard en met plezier.

Onze klanten krijgen persoonlijk advies over raamdecoratie voor elk raam en elke kamer. Of dat nu in de showroom is, telefonisch of via WhatsApp. Service en kwaliteit vinden we heel belangrijk. Ons team bestaat uit jonge creatieve mensen en ervaren specialisten. Juist deze combinatie maakt van INHUIS Plaza een sterk en gezellig bedrijf.
 

Hoe krijg ik die baan?

Is deze baan op jouw lijf geschreven? Solliciteer dan! Eline ziet uit naar je CV en motivatie via eline@inhuisplaza.nl. Ohja, vermeld even dat het gaat om de vacature ‘Monteur Zonwering’.

Hoe ziet jouw dag eruit?

"In de ochtend kom je op kantoor en groet je je collega’s. Van je collega van de planning ontvang jij de formulieren voor die dag, inclusief een korte briefing. De meeste klanten ken je al, want daar ben je eerder al geweest om de situatie te bekijken en advies te geven over hun bestelling.

Je verzamelt de benodigde producten en materialen in het magazijn en stapt in de auto. Eerste adres? In Stiphout. De familie De Wild ken je nog wel, zij hebben een prachtig nieuw huis laten bouwen met uitzicht over de Brabantse weilanden. Ze willen rolluiken bij de ramen op de bovenverdieping. De zon schijnt, dus je doet je raam open en zet de muziek nog een standje harder. Drie adressen vandaag: dat is doorwerken, maar dan vliegt de dag voorbij. Op vrijdag sluit jij de week af met een koud biertje, dat je gezellig opdrinkt met je collega’s!"
 

Bekijk ook onze andere vacatures

Monteur Raamdecoratie Hulp Monteur Zonwering
BEN JE ENTHOUSIAST?