Vacature Verkoopadviseur Buitendienst

Full-time | Barendrecht

We timmeren al zo’n 5 jaar flink aan de weg. Om dat te kunnen blijven doen, willen we graag een enthousiaste verkoopadviseur buitendienst toevoegen aan ons team.
Ben jij degene die we zoeken?

DAAROM INHUIS PLAZA
 • ​3 Showrooms
 • Beoordeeld met een 9,1/10
 • Jong & gezellig team 

Wat zijn jouw taken?

Advies geven bij consumenten thuis is het belangrijkste onderdeel van je job. Je bent daardoor veel onderweg en komt op de leukste plekken van Nederland. Je werkt vervolgens offertes uit en volgt deze op. Je meet de maten op van de raampartijen op nadat een offerte is geaccordeerd en controleert de bestellingen.

Wat neem jij mee naar INHUIS Plaza?

 • Je bent in het bezit van een MBO-diploma.
 • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring binnen de branche.
 • Vastgestelde targets halen? Die ambitieuze uitdaging ga jij graag aan.
 • Je wordt enthousiast van het adviseren en helpen van prospects.
 • Je voelt je verantwoordelijk en kunt het overzicht goed bewaren.
 • Je bent sociaal vaardig, secuur en werkt gestructureerd.
 • Je kunt overweg met MS Office (Word, Excel, Outlook).
 • Je bent ook op zaterdag beschikbaar
     

Wat bieden wij jou als verkoopadviseur buitendienst?

Een gezellige werkomgeving in een dynamisch bedrijf. Wij verbeteren en vernieuwen dagelijks onze producten en daar help jij ons bij. Daarnaast zijn we flexibel en collegiaal. Je krijgt daarbij natuurlijk een leuk salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
 

Bij wie ga je werken?

INHUIS Plaza is een jonge en dynamische (web)winkel. Als specialist leveren we iedere dag raamdecoratie en zonwering op maat. Een drukbezochte webshop en drie ruime showrooms horen daar helemaal bij. We werken hard en met plezier.

Onze klanten krijgen persoonlijk advies over raamdecoratie voor elk raam en elke kamer. Of dat nu in de showroom is, telefonisch of via WhatsApp. Service en kwaliteit vinden we heel belangrijk. Ons team bestaat uit jonge creatieve mensen en ervaren specialisten. Juist deze combinatie maakt van INHUIS Plaza een sterk en gezellig bedrijf.
 

Hoe krijg ik die baan?

Is deze baan op jouw lijf geschreven? Solliciteer dan! Eline ziet uit naar je CV en motivatie via eline@inhuisplaza.nl. Ohja, vermeld even dat het gaat om de vacature ‘Verkoopadviseur Buitendienst’.

Hoe ziet jouw dag eruit?

"Je komt binnen en groet je collega’s van de klantenservice. Je vraagt of er nog bijzonderheden zijn en of er al informatie is over de levertijd van de duurzame houtsoorten bij leverancier X. Moet dat nog opgepakt worden? Je pakt een kop koffie en opent je mail. De familie de Vries heeft gereageerd op jouw offerte voor de shutters en de gordijnen voor de woonkamer en keuken. Ze zijn zo enthousiast en willen nu ook graag een offerte voor de vier slaapkamers op de bovenverdieping van hun nieuwbouwhuis. Je maakt een nieuwe afspraak met hen, want zo’n grote bestelling verdient de juiste aandacht en mevrouw de Vries heeft behoefte aan wat extra stijladvies.

Je stapt na een uur de deur uit want je hebt 4 adviesafspraken in je agenda staan vandaag. De stalen neem je mee achterin je bus. Je hebt de potentiële klanten al gesproken en weet al in welke producten ze interesse hebben. Na 4 leuke gesprekken ga je om 5 uur met een tevreden gevoel weer naar huis!"
 

BEN JE ENTHOUSIAST GEWORDEN?