Vacature Verkoopmedewerker Showroom

Full-time | Barendrecht

We timmeren al zo’n 5 jaar flink aan de weg. Om dat te kunnen blijven doen, willen we graag een enthousiaste verkoopmedewerker toevoegen aan ons team in onze vestiging Barendrecht.
Ben jij degene die we zoeken?

DAAROM INHUIS PLAZA
 • ​3 Showrooms
 • Beoordeeld met een 9,1/10
 • Jong & gezellig team 

Wat zijn jouw taken?

Advies geven aan klanten in de showroom is een belangrijk onderdeel van je job. Maar niet alleen in de showroom. Ook telefonisch geef je advies aan klanten met hele specifieke productwensen. Je werkt offertes uit en volgt deze op. Daarnaast controleer je de bestellingen.
 

Wat neem jij mee naar INHUIS Plaza?

 • Je bent in het bezit van een MBO-diploma.
 • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring binnen de branche.
 • Vastgestelde targets halen? Die ambitieuze uitdaging ga jij graag aan.
 • Je werkt graag in een team.
 • Je voelt je verantwoordelijk en kunt het overzicht goed bewaren.
 • Je bent sociaal vaardig, secuur en werkt gestructureerd.
 • Je bent op zaterdag beschikbaar.
 • Je kunt overweg met MS Office (Word, Excel, Outlook).
    

Wat bieden wij jou als verkoopadviseur binnendienst?

Een gezellige werkomgeving in een dynamisch bedrijf. Wij verbeteren en vernieuwen dagelijks onze producten en daar help jij ons bij. Daarnaast zijn we flexibel en collegiaal. Je krijgt daarbij natuurlijk een leuk salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
 

Bij wie ga je werken?

INHUIS Plaza is een jonge en dynamische (web)winkel. Als specialist leveren we iedere dag raamdecoratie en zonwering op maat. Een drukbezochte webshop en drie ruime showrooms horen daar helemaal bij. We werken hard en met plezier.

Onze klanten krijgen persoonlijk advies over raamdecoratie voor elk raam en elke kamer. Of dat nu in de showroom is, telefonisch of via WhatsApp. Service en kwaliteit vinden we heel belangrijk. Ons team bestaat uit jonge creatieve mensen en ervaren specialisten. Juist deze combinatie maakt van INHUIS Plaza een sterk en gezellig bedrijf.
 

Hoe krijg ik die baan?

Is deze baan op jouw lijf geschreven? Solliciteer dan! Eline ziet uit naar je CV en motivatie via eline@inhuisplaza.nl. Ohja, vermeld even dat het gaat om de vacature ‘Verkoopmedewerker Showroom’.

Hoe ziet jouw dag eruit?

"Je komt binnen en groet je collega’s van de klantenservice. Je vraagt of er nog bijzonderheden zijn en of er al informatie is over de levertijd van de duurzame houtsoorten bij leverancier X. Moet dat nog opgepakt worden? Je pakt een kop koffie en opent je mail. De familie de Vries heeft gereageerd op jouw offerte voor de shutters en de gordijnen voor de woonkamer en keuken. Ze zijn zo enthousiast en willen nu ook graag een offerte voor de vier slaapkamers op de bovenverdieping van hun nieuwbouwhuis. Je besluit een afspraak met hen te maken, want zo’n grote bestelling verdient de juiste aandacht en mevrouw de Vries heeft behoefte aan wat extra stijladvies. Je besluit hen kaartjes te sturen voor de woonbeurs waar je over 3 weken aan deelneemt. Daar kunnen ze vast voldoende inspiratie voor de inrichting opdoen! 

Er komt een leuk stel de showroom binnenlopen dus je staat op om hen te helpen. Voor je het weet zit je aan het eind van de middag nog 4 nieuwe offertes uit te werken en sluit je dag af door nog enkele offertes na te bellen. Met een tevreden gevoel ga je ’s avonds weer naar huis!"

BEN JE ENTHOUSIAST GEWORDEN?