Vacature weekendhulp Showroom

Weekend & vakantieperiodes | Barendrecht

We timmeren al zo’n 5 jaar flink aan de weg. Door onze (online) groei voegen we graag een enthousiaste weekendhulp toe aan ons team in onze vestiging Barendrecht. Heb jij een sprankelende uitstraling en vind je het leuk om mensen te verwelkomen met een vers kopje koffie? Ben je flexibel ingesteld en voel je je thuis in de woninginrichting? Solliciteer! 


DAAROM INHUIS PLAZA
  • ​3 Showrooms
  • Beoordeeld met een 9,1/10
  • Jong & gezellig team 
Wat zijn jouw taken?

Jouw enthousiasme en onuitputtelijke energie zorgen voor een geweldige winkelervaring bij onze klanten. Je ontvangt de bezoekers van de showroom en bent hierbij het eerste aanspreekpunt voor de klant. Een goede eerste indruk is dus erg belangrijk. Na een korte kennismaking achterhaal je de wensen van de klant en speel je deze door naar één van de verkoopadviseurs. Je zorgt voor koffie & thee en gezelligheid. Daarnaast ondersteun je de collega's van de verkoop en klantenservice. 
 

Wat neem jij mee naar INHUIS Plaza?

  • Je bent sociaal vaardig, representatief en klantgericht;
  • Je hebt affiniteit met woninginrichting;
  • Je werkt graag in een team;
  • Je bent servicegericht & gastvrij;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal;
  • Je hebt een flexibele instelling;
  • Je bent beschikbaar op zaterdagen en in vakantieperiodes en eventueel op feestdagen.

Wat bieden wij jou als weekendhulp showroom?

Een gezellige werkomgeving in een dynamisch bedrijf. Wij verbeteren en vernieuwen dagelijks onze producten en daar help jij ons bij. Daarnaast zijn we flexibel en collegiaal. Je krijgt daarbij natuurlijk een leuk salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
 

Over INHUIS Plaza

INHUIS Plaza is een jonge en dynamische (web)winkel. Als specialist leveren we iedere dag raamdecoratie en zonwering op maat. Een drukbezochte webshop en drie ruime showrooms horen daar helemaal bij. We werken hard en met plezier.

Onze klanten krijgen persoonlijk advies over raamdecoratie voor elk raam en elke kamer. Of dat nu in de showroom is, telefonisch of via WhatsApp. Service en kwaliteit vinden we heel belangrijk. Ons team bestaat uit jonge creatieve mensen en ervaren specialisten. Juist deze combinatie maakt van INHUIS Plaza een sterk en gezellig bedrijf.
 

Hoe krijg ik die baan?

Is deze baan op jouw lijf geschreven? Solliciteer dan! Eline ziet uit naar je CV en motivatie via eline@inhuisplaza.nl. Ohja, vermeld even dat het gaat om de vacature ‘Weekendhulp Showroom’.Hoe ziet jouw dag eruit?

"Je komt binnen en groet je collega’s van de verkoop en klantenservice. Je vraagt of er nog bijzonderheden zijn en pakt een kop koffie. Je hoort de deur en daar komen de eerste klanten. Een leuk stel komt de showroom binnenlopen dus je staat op om hen te helpen. Je vraagt waar ze naar op zoek zijn en kijkt of er een adviseur beschikbaar is. Je speelt de klanten door en schenkt ondertussen wat te drinken in.

Je collega van de klantenservice is druk bezig met de aanvragen van de kleurstalen. Je helpt om de juiste kleurstalen te vinden en verpakt ze. Alweer een verzoek voor blauwe rolgordijnen. Dit is duidelijk de trendy kleur van dit seizoen, want je hebt vorige week ook al 6 keer deze kleurstalen opgestuurd naar nieuwsgierige klanten. Je besluit dit aan je collega's door te geven zodat zij hier met de nieuwsbrief of in het blog nog iets mee kunnen doen. Ondertussen wordt er druk gebeld en ook op de chat is het druk. Je opent de chat en beantwoord de vragen van klanten. Als je op de klok kijkt is het al bijna middag. Je dag vliegt voorbij! Aan het eind van de middag help je de showroom weer netjes te maken voor maandag. Met een tevreden gevoel ga je aan het einde van de dag weer naar huis!"BEN JE ENTHOUSIAST GEWORDEN?