a house of happiness gordijnen inhuis plaza

A House of Happiness

Maatwerk is onze standaard

4.8/5 | 2.270 reviews

A House of Happiness

De gordijnen van A House of Happiness vrolijken jou en de ruimte waarin ze hangen instant op. Ze worden bovendien helemaal op maat gemaakt, waardoor ze perfect voor je raam passen.

A House of Happiness gordijnen

Gordijnen van A House of Happiness

Voor elke kamer en ieders stijl heeft A House of Happiness een passend gordijn. Kies uit meer dan liefst 2000 gordijnstoffen, dat kan gaan van duurzaam over verduisterend tot brandvertragend. Al ruim 65 jaar staan ze garant voor kwalitatieve en creatieve gordijnen dankzij hun passie voor textiel. In hun Nederlands confectie-atelier maken ze die gordijnen met de grootste zorg en precisie. Daardoor kan jij rekenen op een scherpe kwaliteit tegen een zachte prijs.

Gordijnen op maat van elke ruimte

Gordijnen zijn in vele huizen niet weg te denken. Ze zijn immers functioneel en brengen tegelijkertijd sfeer in huis. A House of Happiness biedt gordijnen aan in allerlei kleuren, stoffen en varianten. Daardoor vind je er vast voor elk van je ruimtes een passend gordijn. Een greep uit het assortiment: van verduisterende gordijnen voor de slaap- of kinderkamer tot inbetweens, vitrage of vouwgordijnen die de inkijk beperken en akoestiek verbeteren.

A House of Happiness produceert duurzame gordijnen

We trekken bij inhuis plaza steeds vaker de kaart van duurzaamheid. Onze gordijnspecialisten kunnen daarbij niet achter blijven. Kies je voor duurzame gordijnen van A House of Happiness, dan draag je ineens ook jouw steentje bij aan een mooiere toekomst. Wist je immers dat ze voor deze gordijnen gerecycleerde petflessen gebruiken? Niet enkel de stoffen zijn duurzaam, A House of Happiness neemt nog op andere manieren hun verantwoordelijkheid voor het milieu op. Zo is ook al het verpakkingsmateriaal duurzaam en liggen er zonnepanelen op het dak van hun fabriek. Daaruit halen ze liefst de helft van hun energieverbruik. Dat noemen we pas duurzaam ondernemen!

Scroll to Top