Over ons

Specialist in raamdecoratie en zonwering op maat

INHUIS Plaza is dé specialist in raamdecoratie en zonwering op maat. Voor elk raam en iedere ruimte hebben wij de perfecte oplossing. Van raamdecoratie voor in huis, zoals shutters en houten jaloezieën tot buitenzonwering, zoals zonneschermen en screens. Onze collectie bestaat uit een groot aantal A-merken, zoals Luxaflex, Verano, Inside en Weinor en het eigen scherp geprijsde INHUIS merk.

De producten van ons eigen huismerk worden in samenwerking met onze partner en producent in Polen ontwikkelt. We leveren de raamdecoratie direct vanuit de fabriek aan huis wat te merken is aan de scherpe prijs-kwaliteit verhouding.

Goede service en kwaliteit zijn voor ons vanzelfsprekend

Bij INHUIS Plaza vinden wij service en kwaliteit erg belangrijk. Wij zorgen er dan ook persoonlijk voor dat jouw bestelling een succes wordt. Deze kernwaarden zijn ook duidelijk te merken van het moment dat je de showroom binnenstapt of onze website bezoekt tot aan de bezorging van de producten. Met meer dan 10 jaar ervaring in productie en verkoop ben je bij ons aan het goede adres voor raamdecoratie en zonwering op maat.

We zijn er voor jou

Naast onze uitgebreide webshop ben je van harte welkom in onze vijf showrooms voor uitgebreid advies van onze specialisten. In Nederland vind je ons in Waalwijk, Barendrecht, Woerden, Voorschoten en Naarden.  Heb je een vraag? Start gerust de chat, bel ons of stuur ons een mail.

De voordelen van INHUIS Plaza