U kunt nog steeds online bij ons bestellen en uw bestelling wordt ook gewoon bij u thuis bezorgd. Onze showroom is vanaf 30 mei geopend op afspraak.

Rolgordijnen op maat

Bent u opzoek naar rolgordijnen op maat? Wij bieden een ruime collectie aan mogelijkheden en stoffen, tegen zeer scherpe prijzen.

Assortiment Rolgordijnen
(3)

Maximale breedte: 300 cm

Maximale hoogte: 500 cm

 • Zeer scherp geprijsd
 • Licht doorlatend of verduisterend
 • Uit te voeren met cassette
 • Volledig op maat gemaakt

Vanaf: 41.43

€ 29,00

Maximale breedte: 140 cm

Maximale hoogte: 240

 • Speciaal voor draai-kiepramen
 • Montage zonder boren (plakken)
 • Ideaal voor kunststof en aluminium kozijnen
 • Volledig op maat gemaakt

Vanaf: 64.29

€ 45,00

Maximale breedte: 220 cm

Maximale hoogte: 300 cm

 • Met zijgeleiders voor volledige verduistering
 • Montage door middel van boren
 • Ideaal voor slaapkamers
 • Volledig op maat gemaakt

Vanaf: 141.43

€ 99,00


Gratis en snelle verzending vanaf €199,-

Gratis meetverzekering
past altijd!

Klanten waarderen ons met 4.8 / 5

Welkom in onze showroom in Aartselaar

Heb je een vraag?
Neem contact met ons op!

03 877 70 76
info@inhuisplaza.be
06 29 52 22 23
Of start de livechat

Daarom kies je voor INHUIS Plaza

 • Altijd gratis thuisbezorgd
 • Gratis meetafspraak
 • 4 showrooms

Meet- en montageservice
Maak een afspraak

Inspiratie in 4 showrooms
Bezoek onze showrooms

Rolgordijnen op maat

INHUIS Plaza is de specialist in betaalbaar maatwerk voor al uw raamdecoratie. Wij bieden een ruime collectie stoffen en tal van mogelijkheden aan. Alle rolgordijnen worden volledig op maat gemaakt in onze fabriek. Hierdoor zijn wij in staat kwaliteitsvolle rolgordijnen aan te bieden tegen zeer scherpe prijzen.
 

INHUIS collectie rolgordijnen

De collectie rolgordijnen van INHUIS is zeer uitgebreid en van kwaliteitsvol. Alle rolgordijnen worden volledig op maat gemaakt op basis van uw wensen. U bepaalt zelf de uitvoering, afmetingen, kleuren en afwerking. Zo sluit uw rolgordijn altijd perfect aan bij uw interieur. 

Voordelige rolgordijnen op maat – Standaard

Onze standaard rolgordijnen collectie is erg uitgebreid en betaalbaar. Alle rolgordijnen van INHUIS worden gemaakt in eigen fabriek, hierdoor kunnen wij kwaliteitsvolle rolgordijnen leveren die tegelijk ook betaalbaar zijn. Het meest verkochte rolgordijn is het rolgordijn uit onze standaard collectie met een lichtdoorlatende stof. Hier kijkt u niet doorheen, maar laat wel licht binnen. Deze stof scoort kwalitatief erg goed.

Verduisterende rolgordijnen op maat

Alle rolgordijnen van het merk INHUIS kunnen worden gekozen met een verduisterende stof. Een verduisterende stof is zonwerend en laat geen licht door. De stof is aan de achterzijde voorzien van een verduisterende coating. Deze coating is verkrijgbaar in wit of in kleur. Verduisterende rolgordijnen zijn ideaal voor in de slaapkamer en zorgen voor een aangename nachtrust. 

Duo rolgordijnen op maat

De duo rolgordijnen van INHUIS zijn zeker geschikt voor raamdecoratie met een twist. Duo rolgordijnen zijn rolgordijnen met een dubbele stof, hierdoor kan er worden gevarieerd met lichtinval en privacy. Beide stoflagen bestaan uit horizontale banen: transparant en kleur. De stoflagen van de duo rolgordijnen bewegen vooraan elkaar waardoor u zelf de gewenste lichtinval bepaald. De INHUIS collectie bestaat uit lichtdoorlatende en verduisterende stoffen. Bekijk hier de hele collectie duo rolgordijnen.
 

Rolgordijnen voor elk type raam

Met de uitgebreide collectie rolgordijnen bieden wij voor iedere situatie een oplossing. Er is keuze uit rolgordijnen voor draai-kiepramen en dakramen, verduisterende rolgordijnen en voor rolgordijnen met zijgeleiders om volledige verduistering te kunnen voorzien.

Rolgordijnen voor draai-kiepramen

Speciaal voor draai-kiepramen hebben wij de rolgordijn mini cassette in onze collectie. Dit rolgordijn wordt standaard geleverd in een cassette met zijgeleiders. Deze cassette en zijgeleiders worden op de raam gekleefd waardoor er niet geboord hoeft te worden in aluminium of kunststof vensters. De mini cassette kan ook worden geplaatst op houten vensters, er worden dan 2 schroeven gebruikt om de mini cassette te plaatsen. De cassette van de mini cassette is breder dan de bestelbreedte. Wanneer u kiest voor zelf meten en monteren, raden wij u aan om altijd eerst onze meet- en montage instructies te raadplegen.

Rolgordijnen voor dakramen

INHUIS Plaza biedt dakraam rolgordijnen aan voor alle Velux en Fakro dakramen. Neem hiervoor contact met ons. U bent ook steeds welkom in één van onze showrooms.

Rolgordijnen met zijgeleiding: totale verduistering

De rolgordijn met zijgeleidingsprofielen zijn geschikt om een totaal verduisterende ruimte te creëren. Dit rolgordijn wordt standaard geleverd in een gesloten cassette met zijgeleidingsprofielen. Hierbij glijdt de stof in de profielen, waardoor er geen lichtkieren ontstaan en het raam volledig is afgeschermd. Verluchten is hierdoor beperkt.
  

Elektrische rolgordijnen

Ook voor elektrische rolgordijnen bent u bij ons op het juiste adres. De elektrische rolgordijnen worden bediend met een afstandsbediening of een app voor uw smartphone. Dit is afhankelijk van uw situatie en uw wensen.  Neem gerust contact op met onze productspecialisten.
  

Rolgordijnen op maat bestellen zonder risico

Bestel eenvoudig online uw rolgordijnen op maat zonder risico. Er is niets vervelender dan op maat gemaakte rolgordijnen die niet passen. Bij INHUIS Plaza kan u het rolgordijn gratis vervangen door een nieuw exemplaar. Er zijn enkel kosten over het verschil wanneer het product groter moet worden gemaakt en de verzendkosten. 
 

Onze merken rolgordijnen

Wij bieden naast rolgordijnen van ons eigen INHUIS merk ook Luxaflex® rolgordijnen, BECE rolgordijnen, Verano rolgordijnen, Velux rolgordijnen en Fakro rolgordijnen. Voor meer info of een aangepaste offerte, kan u steeds contact met ons opnemen.