SPOTLIGHT:

Raamdecoratie voor vochtige ruimtes

Vochtige ruimtes kunnen een uitdaging zijn als het gaat om raamdecoratie. Denk bijvoorbeeld aan de badkamer of oude woningen met een kelderverdieping. Welke raamdecoratie kan goed tegen vocht en is het meest geschikt voor een vochtige ruimte?

Bekijk de drie verschillende vochtbestendige raamdecoratie: shutters, aluminium jaloezieën en houten jaloezieën.


RECENTE BLOGS

Smalle ramen: deze raamdecoratie is geschikt

Geplaatst op: 25 October 2018

Ramen met een slank profiel zijn sfeervol maar niet iedere raamdecoratie is er geschikt voor. Welke raamdecoratie is juist een verrijking voor smalle ramen?

Snel naar plissés, houten jaloezieën, aluminium jaloezieën of vouwgordijnen.

Plissés: Bij welk raam past welke uitvoering & bediening?

Geplaatst op: 11 October 2018

Plissésgordijnen winnen aan populariteit. Het zigzag gevouwen gordijn heeft een luchtige uitstraling. Je kunt ze in verschillende type bedieningen kiezen. Ga jij voor de standaard bediening – de plissé die van boven naar beneden kan – of voor en top down bottum up bediening? Voor een koordbediening of plissés met een handgreep?

Maak kennis met Suzanne

Geplaatst op: 9 October 2018

Suzanne is net afgestuurd aan het Hout- en Meubileringscollege in Rotterdam en onze kersverse collega op de klantenservice. Heb je haar al eens gesproken en ben je benieuwd naar het gezicht achter onze telefoon? Maak kennis met Suzanne!

Gordijnen: welke uitvoering & rails kies jij?

Geplaatst op: 4 September 2018

Gordijnen zijn er in vele soorten en maten. Er zijn dunne, zweverige stoffen of dichte en verduisterende stoffen. Welke uitvoering en uitstraling kies jij? Doe gordijnen inspiratie op en bekijk de mogelijkheden.


SOCIAL