SPOTLIGHT:

Kindveilige raamdecoratie: Is mijn raamdecoratie veilig?

Kinderen spelen in huis en zijn nieuwsgierig naar alles wat er om hen heen te zien is. Een ongeluk zit hierbij in een kleine hoek. Het is daarom belangrijk dat de raamdecoratie veilig is voor kinderen en dat gevaarlijke situaties veroorzaakt door koordbediening (koorden, kettingen, kogelkettingen en band) voorkomen worden.

Snel naar Elektrische bediening  - Raamdecoratie in de kinderkamer


RECENTE BLOGS

Verduisterende raamdecoratie: Welke opties zijn er?

Geplaatst op: 20 December 2018

Een donkere slaapkamer is voor de meeste Nederlanders een vereiste. Het zorgt voor een betere nachtrust, je kunt er langer door uitslapen en het isoleert de kamer vaak ook goed. Je raam verduisteren kan met verschillende raamdecoratie. In dit blog vertellen we je per productgroep hoe je je ruimte kunt verduisteren met verduisterende raamdecoratie!

Snel naar rolgordijnengordijnenvouwgordijnen

Industrieel interieur: inspiratie & raamdecoratie

Geplaatst op: 6 December 2018

Een industrieel interieur staat voor stoer, hout en robuuste materialen als staal. De warme kleur van het grove hout combineert perfect met het stoere staal in een zwarte, grijze of witte kleur. Het hout geeft een warme uitstraling aan het interieur.

Snel naar houten jaloezieën, aluminium jaloezieën, rolgordijnen of vouwgordijnen.

Schuine ramen: welke raamdecoratie kies je?

Geplaatst op: 22 November 2018

Schuine ramen in je woning geeft vaak een leuk effect. Een schuin raam onder een aflopend dak heeft een harmonieuze uitstraling. Raamdecoratie voor schuine ramen uitzoeken is wat uitdagender dan voor een standaard raam. De mogelijkheden zijn beperkter, maar het is zeker niet onmogelijk! In dit blog bekijken we de raamdecoratie die optimaal is voor schuine ramen.

De keuze voor een raamdecoratie per type raam is verschillend. Bekijk de raamdecoratie voor smalle ramen of raamdecoratie voor draaikiepramen. Niet alle raamdecoratie kan met een schuine vorm op maat worden gemaakt. Welke raamdecoratie is geschikt?

Raamdecoratie voor vochtige ruimtes

Geplaatst op: 8 November 2018

Vochtige ruimtes kunnen een uitdaging zijn als het gaat om raamdecoratie. Denk bijvoorbeeld aan de badkamer of oude woningen met een kelderverdieping. Welke raamdecoratie kan goed tegen vocht en is het meest geschikt voor een vochtige ruimte?

Bekijk de drie verschillende vochtbestendige raamdecoratie: shutters, aluminium jaloezieën en houten jaloezieën.


SOCIAL