Duo rolgordijnen bij inhuis plaza

Duo rolgordijnen

Twee verschillende stofbanen

100% op maat gemaakt

/ Raamdecoratie / Duo rolgordijnen

Duo rolgordijnen

Duo rolgordijnen voor een speels effect

Met dubbellaagse rolgordijnen ga je voor de veelzijdigheid van jaloezieën en het gebruiksgemak van rolgordijnen. Je regelt de lichtinval in huis door de transparante laag en de lichtdoorlatende of verduisterende laag achter elkaar te verschuiven. Bestel vijf gratis kleurstalen online en stel jouw nieuwe dubbellaagse rolgordijnen eenvoudig online samen.

Persoonlijk advies

Heb je vragen over jouw situatie of ben je op zoek naar persoonlijk advies? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Bekijk onze 2520 reviews: 4.8/5
Duo rolgordijn | inhuis Duo rolgordijn | inhuis

Duo rolgordijn | inhuis

(8)

vanaf

€ 72,-

Duo rolgordijn | inhuis

(8)
Max. breedte: 260cm
Max. hoogte: 300cm
 • Licht- en privacy regulerend
 • Speels effect door de banenstof
 • Uit te voeren met- of zonder cassette
 • Volledig op maat gemaakt
 • Montageservice vanaf: + €37,50
 • 10-20 werkdagen levertijd

vanaf

€ 72,-

Duo rolgordijn mini cassette | inhuis Duo rolgordijn mini cassette | inhuis

Duo rolgordijn mini cassette | inhuis

(3)

vanaf

€ 66,-

Duo rolgordijn mini cassette | inhuis

(3)
Max. breedte: 150cm
Max. hoogte: 230cm
 • Montage zonder boren (plakken)
 • Perfect voor draai-kiepramen
 • Met zijgeleiders voor minder lichtkieren
 • Volledig op maat gemaakt
 • Montageservice vanaf: + €37,50
 • 10-20 werkdagen levertijd

vanaf

€ 66,-

Duo rolgordijnen op maat

Dankzij duo rolgordijnen, alias roljaloezieën, combineer je de veelzijdigheid van lamellen met het gebruiksgemak van rolgordijnen. Dit rolgordijn bestaat namelijk uit twee (‘duo’) afzonderlijke lagen stof die los van en achter elkaar bewegen. Jij bepaalt zo helemaal zelf hoeveel lichtinval en/of privacy je wenst! Naast deze praktische functionaliteit heeft een duo rolgordijn ook een decoratieve functie: transformeer in geen tijd jouw interieur tot een sfeervolle plek. Het is dan ook dé ideale toevoeging aan je keuken, woonkamer of living. 

Wat meer is, onze op maat gemaakte duo rolgordijnen kan je volledig personaliseren naar jouw wensen en smaak. Kies uit een ruim aanbod aan kleuren, stoffen en mogelijkheden. Dat maakt dat we ongetwijfeld ook voor jouw interieur de gepaste oplossing aanbieden!

duo rolgordijnen samenstellen

Stel je duo rolgordijn zelf samen

Of je nu een moderne, industriële of landelijke stijl verkiest, je vindt vast wel een duo rolgordijn dat perfect past in jouw interieur. Onze collectie bestaat immers uit meer dan 30 verschillende kleuren en stoffen, waarbinnen we jou de mogelijkheid laten nog eens te kiezen tussen lichtdoorlatende of verduisterende duo rolgordijnen. Wil je weten wat het verschil is? Beide opties zorgen voor voldoende lichtinval, maar bij de verduisterende stof geniet je ook nog eens van voldoende duisternis wanneer je de stoffen helemaal dicht schuift. Toch nog niet helemaal overtuigd van jouw kleurenkeuze? Aarzel dan zeker niet gratis kleurstalen aan te vragen in jouw favoriete kleur(en). 

Het duo rolgordijn wordt standaard geleverd zonder cassette. Voor een meer verfijnde afwerking kan je ook opteren voor een duo rolgordijn met cassette, waarbij de rol stof aan de bovenkant mooi weggewerkt is in de cassette. Bovendien laten we je graag kiezen voor een bedieningsketting in kunststof of metaal, waardoor het geheel helemaal aangepast is naar jouw wensen en smaak dus. Op die manier stel je zonder twijfel jouw ideale duo rolgordijn samen!

Duo rolgordijnen voor elke kamer en situatie

Iedere kamer en situatie in huis is anders. Of je nu grote ramen, kantelramen of schuifdeuren hebt, met onze uitgebreide collectie duo rolgordijnen is geen enkele uitdaging te gek voor ons team specialisten.

Duo rolgordijnen zijn ook voor schuifdeuren en openslaande deuren een populaire optie van raambekleding. Aangezien ze superlicht zijn, kan je ze gemakkelijk bedienen. Wil je de deur gebruiken? Geen probleem, trek de duo rolgordijnen gewoon even op en je kan gemakkelijk in en uit de kamer wandelen!

Heb je hoge of brede ramen? Ook die uitdagingen gaan we niet uit de weg, want met rolgordijnen die tot 2,60 meter breed gaan, zoeken we graag met jou naar de meest geschikte oplossing.

duo rolgordijnen kinderkamer
duo rolgordijn op maat

Duo rolgordijnen voor kantelramen

Heb je kantelramen en zoek je hiervoor een passend gordijn? Dan komen duo rolgordijnen vast wel hoog op je wishlist! Voor dit soort vensters raden wij je dan ook het duo rolgordijn mini cassette aan. Dit rolgordijn is namelijk speciaal ontworpen voor kantelramen en wordt dan ook vaak gekozen voor slaapkamers en kinderkamers. Aangezien deze gordijnen standaard komt in cassette met zijgeleiders hoef je niet langer te boren in het raamwerk. Je plakt deze namelijk simpelweg aan het raamwerk en het rolgordijn blijft goed zitten wanneer je het raam opent of sluit. Handig, niet?

Elektrische duo rolgordijnen

Met slechts één druk op een knop je duo rolgordijnen omhoog of omlaag laten gaan? Het kan dankzij het gebruiksgemak en comfort van elektrische duo rolgordijnen. Die hoger gelegen ramen vormen zo niet langer een probleem! Zulke duo rolgordijnen laten zich gemakkelijk bedienen met een afstandsbediening of met een app op je smartphone of tablet. Vraag onze specialisten naar de mogelijkheden.

elektrische duo rolgordijnen
Meten en monteren duo rolgordijnen

Duo rolgordijnen opmeten en installeren

Zie je het zitten om zelf op te meten en jouw nieuwe duo rolgordijnen eigenhandig te plaatsen? We helpen je graag op weg zodat dit klusje in geen tijd geklaard is! Onze meet- en montage-instructies leggen jou het proces stap voor stap uit zodat jij je duo rolgordijnen gemakkelijk zelf kan installeren. Eerst en vooral is het belangrijk dat je bepaalt hoe je jouw rolgordijnen wilt installeren: in het raamwerk (in de dag), op het raamwerk (op de dag) of op een kantelraam. Dit zal namelijk bepalen hoe je jouw ramen best opmeet voor de komst van je duo rolgordijnen.

Duo rolgordijnen: vraag & antwoord

Hoe maak je duo rolgordijnen proper?

Om zolang mogelijk genot te hebben van je duo rolgordijnen is het aan te raden om ze regelmatig te reinigen. Verwijder stof gemakkelijk met een stofzuiger met een zachte borstel. Zijn er vlekken en wil je het duo rolgordijn een grondige poetsbeurt geven? Gebruik dan wat lauw water en een niet-synthetisch wasmiddel. Om kringen op het duo rolgordijn te vermijden, gebruik je best een licht vochtige doek. Zo maak je geen al te natte plekken op de stof.

Zijn duo rolgordijnen geschikt voor kantelramen?

Ook voor kantelramen zijn duo rolgordijnen de geknipte keuze. Hiervoor hebben we speciaal de duo rolgordijnen mini cassette ontworpen. Deze worden standaard geleverd in een cassette met zijgeleiders die je simpelweg op het raamwerk plakt. Je hoeft dus helemaal niet te boren in je raamwerken. De duo rolgordijnen blijven goed vastzitten wanneer je het raam opent of sluit.

Wat is het verschil tussen rolgordijnen en duo rolgordijnen?

Hoewel je rolgordijnen en duo rolgordijnen op quasi dezelfde manier bedient, zijn er toch enkele verschillen. Duo rolgordijnen hebben bijvoorbeeld twee lagen stof, met afwisselend een transparante en kleurrijke stof. De stoflagen bewegen over en los van elkaar waardoor je op elk moment van de dag zelf de gewenste lichtinval en privacy kiest.

Bestaan er ook verduisterende duo rolgordijnen?

Ja hoor, ook verduisterende duo rolgordijnen verkopen we bij inhuis plaza. Deze rolgordijnen bestaan zowel uit een transparante als een verduisterende laag stof. Hierdoor werkt het duo rolgordijn verduisterend wanneer je de twee lagen volledig dichtschuift. Houd er wel rekening mee dat ze niet voor de volle 100% verduisteren, omdat er nog steeds licht door de kieren kan binnenvallen. 

Wat is de kostprijs van duo rolgordijnen?

Duo rolgordijnen zijn al verkrijgbaar vanaf 66 euro. De uiteindelijke prijs zal echter afhangen van de afmetingen, type stof en keuze van afwerking die je voor ogen hebt. Op onze website kan je snel en gemakkelijk jouw duo rolgordijnen samenstellen en je prijs laten berekenen, waardoor je meteen weet wat de kostprijs zal zijn voor jouw gewenst model.

In welke transparanties zijn duo rolgordijnen verkrijgbaar?

Duo rolgordijnen zijn verkrijgbaar in twee soorten transparanties: lichtdoorlatende of verduisterende stof. Doordat lichtdoorlatende duo rolgordijnen de inkijk verminderen terwijl ze toch genoeg lichtinval behouden, worden ze vaak gebruikt in woonkamers of livings. Verduisterende duo rolgordijnen zorgen daarentegen voor voldoende verduistering wanneer de stoffen volledig zijn dichtgeschoven, wat ze perfect maakt voor kamers die je gemakkelijk wil verduisteren.

Wat zijn duo rolgordijnen?

Duo rolgordijnen combineren de veelzijdigheid van lamellen met het bedieningsgemak van rolgordijnen. Ze bestaan namelijk uit twee lagen stof, zijnde een transparante en lichtdoorlatende of verduisterende laag stof, die langs elkaar kunnen bewegen. Zo creëer je eigenhandig en in geen tijd de gewenste lichtinval en privacy. Verder zorgen ze voor extra sfeer binnen ieder interieur. Het beste van verschillende werelden dus!

Tips & Inspiratie

Op zoek naar trends, inspiratie of advies over het inrichten van je huis? Wij helpen je!

Welke kleur lamellen kies jij?

Een goede mix van de juiste kleuren is absoluut bepalend voor het creëren van de ideale setting. Verenig de gebruikte kleuren van je interieur met de kleur van jouw raamdecoratie en laat je interieur een gevoel van rust en eenheid uitstralen. 

Lees meer

6x Raamdecoratie voor terrasdeuren

Waarom terrasdeuren zo geliefd zijn? Wel, omdat ze het functionele met het esthetische, zijnde het binnenlaten van veel natuurlijk licht in je woning, weten te combineren! Met de juiste raamdecoratie maak je de perfecte match.

Lees meer

5x Raambekleding voor grote ramen

Grote ramen in de living zijn ideaal voor wie graag veel natuurlijk licht binnen wil laten. Creëer sfeer, gezelligheid en voldoende privacy met één van onze passende opties raamdecoratie!

Lees meer
Scroll to Top