U kunt nog steeds online bij ons bestellen en uw bestelling wordt ook gewoon bij u thuis bezorgd. Onze showroom is vanaf 30 mei geopend op afspraak.

Duo rolgordijnen op maat

Speel met de lichtinval in uw woning met duo rolgordijnen. Kies uw product en stel eenvoudig uw eigen duo rolgordijn samen.

Assortiment Duo rolgordijnen
(2)

Maximale breedte: 150 cm

Maximale hoogte: 230

 • Speciaal voor draai-kiepramen
 • Montage zonder boren (plakken)
 • Ideaal voor kunststof en aluminium kozijnen
 • Volledig op maat gemaakt

Vanaf: 58.57

€ 41,00

Maximale breedte: 260 cm

Maximale hoogte: 300 cm

 • Geschikt voor alle raamtypes
 • Leverbaar met of zonder cassette
 • Verschillende baanbreedtes
 • Volledig op maat gemaakt

Vanaf: 81.43

€ 57,00


Gratis en snelle verzending vanaf €199,-

Gratis meetverzekering
past altijd!

Klanten waarderen ons met 4.8 / 5

Welkom in onze showroom in Aartselaar

Heb je een vraag?
Neem contact met ons op!

03 877 70 76
info@inhuisplaza.be
06 29 52 22 23
Of start de livechat

Daarom kies je voor INHUIS Plaza

 • Altijd gratis thuisbezorgd
 • Gratis meetafspraak
 • 4 showrooms

Meet- en montageservice
Maak een afspraak

Inspiratie in 4 showrooms
Bezoek onze showrooms

Duo rolgordijnen op maat

De duo rolgordijnen van INHUIS zijn zeer geschikt voor raamdecoratie met een twist. Duo rolgordijnen zijn rolgordijnen met een dubbele stof hierdoor kan er worden gevarieerd met lichtinval en privacy. Beide stoflagen bestaan uit horizontale banen: transparant en kleur. De stoflagen van de duo rolgordijnen bewegen vooraan langs elkaar waardoor u zelf de gewenste lichtinval bepaald. De INHUIS collectie bestaat uit lichtdoorlatende en verduisterende stoffen.

Onze uitgebreide collectie van onze duo rolgordijnen bestaat uit meer dan 30 verschillende stoffen en kleuren. De verschillen in de stof worden onder andere bepaald door de kleur en de baanbreedte. Als u twijfelt over de kleur of stof, kan via de website gratis kleur- en stofstalen aanvragen. 
 

Lichtdoorlatende of verduisterende duo rolgordijnen

Duo rolgordijnen zorgen voor zowel licht als privacy in huis. U kan kiezen uit lichtdoorlatende of verduisterende duo rolgordijnen. Bij een verduisterende stof geniet is er nog steeds voldoende lichtinval, omdat de ene baan bestaat uit een verduisteringsstof en de andere baan uit een transparante stof. Als de banen worden dichtgeschoven, werkt het duo rolgordijn verduisterend. Duo rolgordijnen zien we vaak terug in de slaapkamer. 
 

Voordelige duo rolgordijnen

De voordelige duo rolgordijnen van INHUIS hebben een betaalbare prijs, omdat ze in eigen fabriek worden geproduceerd. De prijs is allereerst afhankelijk van de maatvoering. Hoe groter het duo rolgordijn, hoe meer stof er nodig is. De stoffen zijn in twee prijscategorieën verdeeld. De afwerking van het duo rolgordijn bepaald mee in de prijs. Denk bijvoorbeeld aan een duo rolgordijn met of zonder cassette. Bij een duo rolgordijn met cassette wordt de rol stof aan de bovenkant mooi verwerkt in een cassette. Op onze website kan u zelf uw product in detail samenstellen en krijgt u eveneens een prijsindicatie.

Op onze duo rolgordijnen op maat krijgt u 2 jaar garantie. Naast ons eigen INHUIS merk verkopen we ook duo rolgordijnen van Luxaflex® in de showroom.

Duo rolgordijn aanbieding 
Regelmatig hebben we aanbiedingen voor duo rolgordijnen. Als u graag op de hoogte blijft van onze aanbiedingen, kan u zich inschrijven voor onze maandelijkse e-mailing. Hier kan u ook inspiratie opdoen voor uw interieur.

Bestel uw duo rolgordijnen op maat online

Voordelige duo rolgordijnen op maat kan u eenvoudig online bestellen. Als u uw producten gekozen heeft kan u de configuratie starten. Aan de hand van een aantal stappen stelt u uw duo rolgordijn samen. Het is belangrijk dat u een idee hebt van de maten van het raam. Gebruik hiervoor onze meetinstructies op de website om de juiste maten in te vullen. U kunt er ook voor kiezen de globale maten in te vullen en uw ramen te laten nameten door ons meet- en montageteam. 

In onze showroom hebben we een uitgebreider assortiment aan kleuren en stoffen. Onze productadviseurs staan voor u klaar om alle opties van het duo rolgordijn toe te lichten en persoonlijk advies te geven voor uw situatie. Bekijk onze openingstijden via onze website.
 

Zorg voor uw duo rolgordijn

Om zolang mogelijk plezier te hebben van uw duo rolgordijnen is het aangeraden om uw duo rolgordijn regelmatig schoon te maken. Op onze blog kan u de laatste schoonmaaktips terugvinden.