Terug naar overzicht

Betalen

In onze webshop kun je kiezen uit verschillende veilige betaalmogelijkheden. Vind hieronder antwoord op je vragen over betaalmogelijkheden en voorwaarden.

Welke betaalmogelijkheden zijn er?

Via onze webshop kun je gebruikmaken van de volgende betaalmethoden:

iDEAL
Creditcard (Mastercard, Visa)
PayPal
30% aanbetaling (bij orders vanaf €500)
Riverty – achteraf betalen
Bancontact / Mister Cash

Alle betalingen gebeuren binnen een beveiligde betaalomgeving.

Kan ik achteraf betalen?

Wij bieden de volgende twee mogelijkheden om achteraf of in delen te betalen:

Aanbetaling
Bij orders boven de € 500,- heb je de keuze voor een aanbetaling van 30%. Je voldoet het restantbedrag bij aflevering of een dag voor de montage van de producten. We vragen je een minimale aanbetaling te doen van 30%, omdat we alleen maatwerk producten aanbieden. Met deze aanbetaling zijn wij er zeker van dat je daadwerkelijk de bestelling wilt laten uitvoeren. Let op dat het herroepingsrecht op maatwerk producten vervalt. Bepaal daarom voordat je jouw bestelling plaatst, nauwkeurig de afmetingen.

Riverty
Riverty voert het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht via de Riverty App kunt inzien en betalen. Via deze weg kun je veilig en eenvoudig via je smartphone betalen. In de online omgeving MijnRiverty kun jij jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. Riverty houdt je op de hoogte via push notificaties u0026 e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. 

Je kunt bij inhuis plaza achteraf betalen tot een bedrag van €250 als je voor de eerste keer betaalt via Riverty. Ben je al bekend bij Riverty dan kun je betalen tot een bedrag van €750. Ter goedkeuring van jouw verzoek om achteraf te betalen voert Riverty een gegevenscontrole uit. Riverty hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht jouw verzoek tot betaling met Riverty niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met Riverty.

Wat zijn de betalingsvoorwaarden in de showroom?

In onze showrooms kun je kiezen om het bedrag volledig of in delen te betalen:

Betaling 30% vooraf en 70% voorafgaand aan levering of montage
Betaling 100% vooraf

Wij vragen je een minimale aanbetaling te doen van 30% omdat de producten speciaal voor jou op maat worden gemaakt. Met deze aanbetaling van 30% zijn wij er zeker van dat je daadwerkelijk de bestelling wilt laten uitvoeren. Let op dat het herroepingsrecht op maatwerk producten vervalt.

Zijn alle prijzen inclusief btw?

Ja, alle getoonde prijzen in onze webshop zijn inclusief btw.

Veilig betalen

Alle betalingen die worden voltooid bij inhuis plaza worden gerealiseerd door de Buckaroo Online Payment Services. Buckaroo is leverancier van betaaloplossingen in Nederland. Door middel van deze veilige bestelmethode en betaalmethode kun je erop vertrouwen dat jouw persoonlijke gegevens op een veilige manier worden verwerkt bij inhuis plaza.

Terug naar overzicht

Scroll to Top