U kunt nog steeds online bij ons bestellen en uw bestelling wordt ook gewoon bij u thuis bezorgd. Onze showroom is vanaf 30 mei geopend op afspraak.

Houten jaloezieën op maat

Houten jaloezieën geven uw interieur een luxe en warme uitstraling. Stel uw houten lamellen op maat volledig naar wens samen.

Assortiment Houten jaloezieën
(3)

Maximale breedte: 240 cm

Maximale hoogte: 220 cm

 • Zeer geschikt voor kleine raampartijen
 • Echt Lindehout of Abachi hout
 • Keuze uit 20 kleuren
 • Volledig op maat gemaakt

Vanaf: 77.14

€ 54,00

Maximale breedte: 360 cm

Maximale hoogte: 360 cm

 • Meest verkochte houten jaloezie
 • Lindehout, Abachi hout of Bamboe
 • Keuze uit 30 kleuren
 • Volledig op maat gemaakt

Vanaf: 91.43

€ 64,00

Maximale breedte: 290 cm

Maximale hoogte: 360

 • Zeer geschikt voor grote raampartijen
 • Volwaardig Abachi hout
 • Keuze uit 7 kleuren
 • Volledig op maat gemaakt

Vanaf: 141.43

€ 99,00


Gratis en snelle verzending vanaf €199,-

Gratis meetverzekering
past altijd!

Klanten waarderen ons met 4.8 / 5

Welkom in onze showroom in Aartselaar

Heb je een vraag?
Neem contact met ons op!

03 877 70 76
info@inhuisplaza.be
06 29 52 22 23
Of start de livechat

Daarom kies je voor INHUIS Plaza

 • Altijd gratis thuisbezorgd
 • Gratis meetafspraak
 • 4 showrooms

Meet- en montageservice
Maak een afspraak

Inspiratie in 4 showrooms
Bezoek onze showrooms

Houten jaloezieën op maat

Alle houten jaloezieën van ons eigen merk INHUIS zijn 100% maatwerk. Dit wil zeggen dat de jaloezieën volledig naar wens worden geproduceerd. Er wordt gewerkt met drie sublieme houtsoorten: Basswood, Bamboe en Abachi. Daarnaast is er de keuze uit 25mm, 50mm en 70mm lamelbreedte.

Betaalbaar maatwerk, direct uit de productie

De INHUIS collectie houten jaloezieën komen rechtstreeks uit de fabriek. Door de samenwerking met de producent, zijn we instaat uiterst kwaliteitsvolle en tegelijk betaalbare jaloezieën aan te bieden. De productie is uitgerust met de nieuwste machines.
Daarnaast werken we uitsluitend met deskundig personeel. Onze collectie houten jaloezieën wordt met zorg en alleen de beste materialen samengesteld. Al ons hout is FSC-gekwalificeerd en ondergaat een kwaliteitscontrole voordat deze in productie gaan.

Lamelbreedtes jaloezieën

De houten jaloezieën van INHUIS bestaan uit 3 verschillende lamelbreedtes: 25mm, 50mm en 70 mm. Dit is de breedte van de houten lamellen. De lamelbreedte bepaald het zicht naar buiten toe. Hoe groter de lamel, hoe minder lamellen er nodig zijn.

Houten jaloezieën 25mm

De houten jaloezie met lamelbreedte 25mm is leverbaar in de houtsoorten Basswood en Abachi. De 25mm lamel wordt vaak gebruikt voor kleine ramen. Daarnaast is deze jaloezie heel populair voor ramen en deuren. Deze kan met zijgeleiding en eventueel voor klemsteunen op draai-kiepramen geplaatst worden. De 25mm lamel is enkel leverbaar met ladderkoord en heeft een maximale breedte van 240cm.

Houten jaloezieën 50mm

De houten jaloezie met lamelbreedte 50mm is de meest verkochte jaloezie uit onze collectie. Eris keuze uit onze drie houtsoorten: Basswood, Bamboe, Abachi en Abachi XL.
De houten lamel 50mm kan worden uitgevoerd met een ladderband of ladderkoord. De ladderbandcollectie bestaat uit twee maten: 25mm en 38mm en is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren. Ideaal om te experimenteren met kleuren. De bedieningskoorden worden in dezelfde kleur geleverd als de ladderband. De 50mm lamel heeft een maximale breedte van 360 cm. Dit is afhankelijk van de kleur en houtsoort.

Houten jaloezieën 70mm

De houten jaloezie met lamelbreedte 70mm is de grootste lamelbreedte binnen onze collectie. Deze houten jaloezie heeft de uitstraling van een shutter en wordt vooral gekozen voor grote raampartijen en openslaande deuren. De houten lamel 70mm is leverbaar met een ladderkoord of een ladderband van 38mm. De 70mm lamel heeft een maximale breedte 290 cm.

Onze houtsoorten jaloezieën

De collectie houten jaloezieën van INHUIS bestaat uit 3 verschillende houtsoorten: basswood, bamboe en abachi.

Basswood houten jaloezieën

Basswood ookwel lindehout genoemd, is een lichte houtsoort zonder nerfstructuur. Deze houtsoort heeft een moderne uitstraling door zijn strakke karakter. Basswood is te verkrijgen in moderne kleurtinten zoals wit, grijs, taupe, antraciet en zwart.

Bamboe houten jaloezieën

Bamboe is de laatste jaren heel populair bij de houten jaloezieën van 50mm. Met zijn natuurlijke uitstraling en lichte gewicht geeft dit een frisse look. Bamboe is verkrijgbaar in natuurlijke kleuren, maar ook in wit en zwart.

Abachi houten jaloezieën

Abachi is een zachte, witte houtsoort. Goed te bewerken en zeer stabiel. Abachi jaloezieën kenmerken zich door hun mooie en uiterst fijne nerfstructuur die goed zichtbaar is. Deze nerfstructuur geven de houten lamellen een luxe uitstraling. De Abachi jaloezieën kunnen breder geproduceerd worden dan de Basswood en Bamboe jaloezieën. De maximale breedte van de Abachi lamellen 50mm bedraagt zelfs 360 cm voor een aantal kleuren.

Welke kleur kiest u?

De houten jaloezieën van INHUIS zijn in allerlei populaire kleuren te bestellen. De houten lamellen 25 mm zijn in meer dan twintig kleuren samen te stellen. Houten lamellen 50mm in meer dan vijftig kleuren en de breedste lamellen 70mm zijn verkrijgbaar in zeven kleuren. In iedere categorie zijn standaard de kleuren zwart, wit en grijs aanwezig.

Zwarte houten jaloezieën

Zwarte jaloezieën worden vaak in zwart besteld. Ze geven een mooi contrast met het interieur, zijn stijlvol en hebben een solide uitstraling. De kleur zwart is beschikbaar in al onze soorten hout.

Witte houten jaloezieën

Witte jaloezieën geven sfeervolle uitstraling. U kunt de lamellen in het wit bestellen met een gladde structuur, een nerfstructuur of een zichtbare nerfstructuur. Hierdoor passen de jaloezieën zowel in een modern als in een klassiek interieur.

Grijze houten jaloezieën

Binnen de kleur grijs zijn er vier verschillende grijstinten verkrijgbaar. Lichtgrijs, grijs-bruin, grijs of antraciet. Wanneer deze jaloezieën met ladderband besteld worden, kan de ladderband in eenzelfde grijze kleur of in een afwijkende kleur besteld worden.

Wanneer er twijfel is over de kleurkeuze, kan u gratis kleurstalen aanvragen in de productconfigurator. Uw kleurstaal wordt dan dezelfde werkdag nog verzonden!

Elektrische houten jaloezieën

Alle jaloezieën van het merk INHUIS zijn elektrisch te verkrijgen. De elektrische jaloezieën zijn standaard voorzien van een Somfy RTS motor en kunnen bediend worden met een afstandsbediening of via de app op uw smartphone. Voor meer informatie kunt u steeds contact opnemen met onze productspecialist.

Onze merken jaloezieën op maat

INHUIS biedt een zeer brede collectie jaloezieën aan. Zo hebben we naast houten jaloezieën ook aluminium jaloezieën, verticale lamellen en houten shutters. Naast de voordelige houten jaloezieën van ons eigen merk bieden wij ook houten jaloezieën aan van de merken: Luxaflex®, Bece, Inside en Verano. Neem gerust contact met ons op over de mogelijkheden en een passende offerte. 

Jaloezieën op maat bestellen zonder risico

Bestel eenvoudig online uw houten jaloezieën op maat zonder risico. Er is niets vervelender dan op maat bestelde jaloezieën die niet passen. Bij INHUIS Plaza kunt de jaloezieën gratis vervangen door nieuwe jaloezieën. Er zijn enkel kosten over het verschil en de verzendkosten wanneer het product groter moet worden gemaakt.

Houten jaloezieën opmeten

U kunt de houten jaloezieën eenvoudig zelf opmeten. Bekijk hiervoor onze meetinstructies. De maat die u bestelt is de bestelmaat, hier wordt niets meer aan aangepast. Let bij het meten wel goed op opengaande delen, raam-deurklinkers, plinten en andere bepalende factoren. Wil u bij het opmeten van uw jaloezieën liever over laten aan een professional, dan komen wij graag langs om de juiste maten op te meten. Maak hier een gratis meetafspraak.

Houten jaloezieën monteren

U kunt de jaloezieën ook eenvoudig zelf monteren. Download voordat u aan de slag gaat onze montage instructies. Wil u het monteren liever overlaten aan een specialist? Bij INHUIS beschikken wij over een enthousiast team van eigen monteurs met veel ervaring. Bekijk hier de mogelijkheden en maak een afspraak.