Houten jaloezieën

Gemaakt van FSC gecertificeerd hout

100% op maat gemaakt

/ Raamdecoratie / Houten lamellen op maat

Houten jaloezieën

Houten jaloezieën voor ieder interieur

Met houten lamellen maak je privacy en gezelligheid in huis. Je regelt vlot de hoeveelheid licht, zonder de lamellen omhoog te halen. Bestel vijf gratis kleurstalen voor de juiste kleur en stel jouw nieuwe houten lamellen met een lamelbreedte van 25mm, 50mm of 70mm online samen.

Persoonlijk advies

Heb je vragen over jouw situatie of ben je op zoek naar persoonlijk advies? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Bekijk onze 2598 reviews: 4.7/5
Houten jaloezie 50mm | inhuis Houten jaloezie 50mm | inhuis

Houten jaloezie 50mm | inhuis

(90)

vanaf

€ 96,-

Houten jaloezie 50mm | inhuis

(90)
Max. breedte: 360cm
Max. hoogte: 360cm
 • Meest verkocht voor grote raampartijen
 • Gemaakt van duurzaam hout
 • Verkrijgbaar in 29 kleuren
 • Volledig op maat gemaakt
 • Montageservice vanaf: + €37,50
 • 10-20 werkdagen levertijd

vanaf

€ 96,-

Houten jaloezie 25mm | inhuis Houten jaloezie 25mm | inhuis

Houten jaloezie 25mm | inhuis

(13)

vanaf

€ 72,-

Houten jaloezie 25mm | inhuis

(13)
Max. breedte: 240cm
Max. hoogte: 220cm
 • De beste keuze voor kleine raampartijen
 • Gemaakt van duurzaam hout
 • Verkrijgbaar in 19 lamelkleuren
 • Volledig op maat gemaakt
 • Montageservice vanaf: + €37,50
 • 10-20 werkdagen levertijd

vanaf

€ 72,-

Houten jaloezie 70mm | inhuis Houten jaloezie 70mm | inhuis

Houten jaloezie 70mm | inhuis

(8)

vanaf

€ 147,-

Houten jaloezie 70mm | inhuis

(8)
Max. breedte: 290cm
Max. hoogte: 360cm
 • De beste keuze voor grote raampartijen
 • Gemaakt van duurzaam hout
 • Verkrijgbaar in 7 kleuren
 • Volledig op maat gemaakt
 • Montageservice vanaf: + €37,50
 • 10-20 werkdagen levertijd

vanaf

€ 147,-

Houten lamellen op maat

Alle houten lamellen van ons inhuis-merk worden volledig 100% op maat afgewerkt, waardoor ze perfect op ieder raam passen en jij je unieke stuks, speciaal gemaakt om in jouw interieur te passen, in huis haalt. Personaliseer de vele productopties, zoals de lamelbreedte, houtsoort, bedieningszijde en ladderbandkleur en ontwerp lamellen zoals jij het graag wil.  

Houten lamellen passen binnen elk interieur. Of je nu een landelijke, moderne of industriële stijl verkiest, de lamellen zorgen telkens voor een warme en natuurlijke sfeer in huis. Hang ze in de living, keuken of slaapkamer en regel op elke moment van de dag de gewenste hoeveelheid lichtinval en privacy.

Houten lamellen bij inhuis plaza
Verschillende houtsoorten

Verkrijgbaar in verschillende houtsoorten en houtkleuren

Wij geven jou graag de keuze uit 3 verschillende houtsoorten: Basswood, Abachi en Bamboe. Basswood, ook wel lindehout genoemd, is een lichte houtsoort zonder nerfstructuur. Door de houtsoort strak te lakken, geven deze basswood lamellen je kamer een moderne uitstraling mee. Abachi lamellen vallen dan weer op doordat je de nerfstructuur er goed in kan waarnemen. Deze fijne details zal je zeker kunnen appreciëren! De Bamboe jaloezieën zijn dan weer erg licht en kenmerken zich door hun warme en natuurlijke uitstraling. 

Van strak wit tot modern grijs over warm mahonie tot stoer zwart: onze collectie houten lamellen van inhuis zijn verkrijgbaar in een heel palet mooie kleuren. Je vindt vast de kleur die bij jouw droominterieur past! Heb je moeite met kiezen? Wij helpen je graag op weg met onze gratis kleurstalenservice. Vraag je kleurstalen aan en wij verzenden ze dezelfde werkdag nog naar jouw thuis!

Houten lamellen in drie verschillende lamelbreedtes

Of je nu houdt van bescheiden of eyecatchers van houten lamellen, wij bieden ze aan in drie verschillende breedtes, zijnde 25mm50mm en 70mm. De breedte bepaalt hoeveel je van buiten kan zien. Hoe breder de lamel, hoe meer afstand er zit tussen de verschillende lamellen. Zoek je houten lamellen voor kleine ramen, deuren of kantelramen, dan raden we je graag die van 25mm breed aan. De houten 50mm lamel is dan weer onze best verkochte jaloezie en is geschikt voor ramen tot maximaal 360cm breed. Heb je grote ramen? Dan raden we je graag de 70mm houten lamel aan!

Project INHUIS - Jaloezieën voordeur
Houten jaloezieen ladderband ladderkoord inhuis plaza

Ladderband of ladderkoord: we leggen je het verschil uit

Een ladderband Of je nu voor een ladderband of ladderkoord kiest, is een kwestie van welke sfeer je in de kamer wenst te creëren. Bij een ladderkoord zie je koorden doorheen gaatjes in de lamellen lopen. Een ladderband daarentegen is een stoffen band die verticaal, van boven naar beneden, op de lamellen bevestigd wordt. Dit is erg praktisch omdat ze de lichtgaatjes in de lamellen iets meer afschermen. Je kan kiezen uit een ladderband van 10, 12, 25 of 38mm. De grootte hiervan is helemaal afhankelijk van de lamelbreedte. Wij adviseren je dan ook graag!

Waar een ladderband je kamer een warme uitstraling geeft, zorgt een ladderkoord eerder voor een industriële of moderne touch. Zowel de moderne als rustige uitstraling maakt de lakkerkoord dan ook de perfecte optie voor ramen met veel glaslatten of houten kozijnen. Op welke uitvoering je oog ook valt, beide opties zijn verkrijgbaar in bijpassende of contrasterende kleuren.

Elektrische houten jaloezieën: kies voor je comfort

Houd je van wat extra comfort in huis? Laat je dan verleiden tot elektrische houten jaloezieën van inhuis. Deze lamellen zijn namelijk standaard voorzien van een Somfy RTS-motor, wat ze gemakkelijk te bedienen maken door middel van een afstandsbediening of app op de smartphone. Ideaal dus voor ramen die je moeilijker kan bereiken, of gewoon, omdat je je gebruiksgemak hoog in het vaandel draagt! Lijken deze elektrische houten lamellen helemaal iets voor jou? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Elektrische houten jaloezieën - inhuis plaza
Meten en monteren van houten lamellen

Meten en monteren van houten lamellen

Met onze meetinstructies kan je jouw houten lamellen gemakkelijk en in geen tijd zelf opmeten. Houd zeker rekening met onderdelen van je raam die open kunnen, raam- en deurklinken, plinten en andere factoren die invloed kunnen hebben op het resultaat.

De handige Harry’s onder ons steken graag de handen uit de mouwen om eenvoudig de lamellen zelf op te hangen met behulp van onze montage-instructies

Houten lamellen: vraag & antwoord

Hoe maak ik mijn lamellen proper?

Wil je jouw lamellen zo lang mogelijk in goede staat houden, dan is het nodig om zo nu en dan ze eens helemaal proper te maken. Door simpelweg de lamellen dicht te draaien, kan je de hele constructie gemakkelijk afstoffen met een Swiffer of plumeau, een licht vochtige doek of met de borstelkop van je stofzuiger (en dat op de lichtste stand).

Hoe hang ik mijn lamellen op?

Met behulp van onze montage-instructies leren we je in no time zelf lamellen stap voor stap op te hangen. Deze instructies tonen je gemakkelijk hoe je dit aanpakt voor elk type raam en deur, gaande van kantelramen tot openslaande deuren. Weg zorgen, hallo geweldig mooie lamellen!

Hoe meet ik op voor lamellen?

Onze meetinstructies gidsen je zo door het opmeten van jouw lamellen! In deze instructies schreven we alles stap voor stap voor je neer. Heb je toch nog vragen of hulp nodig? Wij zijn steeds bereikbaar voor meethulp via WhatsApp. Stuur je vraag en foto’s van de situatie door naar 31 (0)180-555 900.

Hoe verduisterend zijn lamellen?

Lamellen houden het zonlicht goed tegen, maar zelfs wanneer de lamellen volledig gesloten zijn, komt er nog iets van licht binnen. Daarom zijn ze niet 100% verduisterend. De gaatjes waardoor de optrekkoorden lopen zijn namelijk nog steeds zichtbaar en laten dus licht door.

Wat is de maximale breedte van lamellen?

De maximale breedte van jouw lamellen hangt sterk af van welke lamelbreedte en soort je graag had gehad. Zo zijn ze in het geval van de Bamboe jaloezieën maximaal 240 cm breed. De Basswood jaloezieën laten ons toe ramen tot 260cm breed aan te pakken. Heb je ramen van 280cm breed? Dan behoort ook onze Abachi collectie tot jouw mogelijkheden. Zijn ze groter dan dat? Geen nood! Wist je dat we met onze Abachi XL ramen tot zelfs maximum 360cm breed aankunnen? Voor ieders raam is er dus wat wils!

Wat is de kostprijs van lamellen?

De kostprijs hangt af van het formaat en het type lamel. Houten lamellen kan je bij inhhuis plaza al vinden vanaf 74 euro. Op onze website stel je gemakkelijk jouw gedroomde lamellen samen, waarna je ook de verwachte prijs kan berekenen. Op die manier zie je in enkele clicks hoe betaalbaar lamellen kunnen zijn.

Tips & Inspiratie

Op zoek naar trends, inspiratie of advies over het inrichten van je huis? Wij helpen je!

Welke kleur lamellen kies jij?

Een goede mix van de juiste kleuren is absoluut bepalend voor het creëren van de ideale setting. Verenig de gebruikte kleuren van je interieur met de kleur van jouw raamdecoratie en laat je interieur een gevoel van rust en eenheid uitstralen. 

Lees meer

6x Raamdecoratie voor terrasdeuren

Waarom terrasdeuren zo geliefd zijn? Wel, omdat ze het functionele met het esthetische, zijnde het binnenlaten van veel natuurlijk licht in je woning, weten te combineren! Met de juiste raamdecoratie maak je de perfecte match.

Lees meer

5x Raambekleding voor grote ramen

Grote ramen in de living zijn ideaal voor wie graag veel natuurlijk licht binnen wil laten. Creëer sfeer, gezelligheid en voldoende privacy met één van onze passende opties raamdecoratie!

Lees meer
Scroll to Top