U kunt nog steeds online bij ons bestellen en uw bestelling wordt ook gewoon bij u thuis bezorgd. Onze showroom is vanaf 30 mei geopend op afspraak.

Aluminium jaloezieën op maat

Aluminium jaloezieën zijn perfecte raamdecoratie voor iedere ruimte. Stel uw jaloezie naar wens samen met keus uit 75 kleuren.

Assortiment Aluminium jaloezieën
(3)

Maximale breedte: 240 cm

Maximale hoogte: 240

 • 25mm brede lamellen
 • Meest verkochte aluminium jaloezie
 • Keuze uit 20 kleuren
 • Volledig op maat gemaakt

Vanaf: 37.14

€ 26,00

Maximale breedte: 200 cm

Maximale hoogte: 220

 • 16mm brede lamellen
 • Geschikt voor kleine ramen
 • Keuze uit 15 kleuren
 • Volledig op maat gemaakt

Vanaf: 50.00

€ 35,00

Maximale breedte: 330 cm

Maximale hoogte: 380

 • 50mm brede lamellen
 • Ideaal voor grotere raampartijen
 • Met ladderdkoord of ladderband
 • Volledig op maat gemaakt

Vanaf: 88.57

€ 62,00


Gratis en snelle verzending vanaf €199,-

Gratis meetverzekering past altijd!

Klanten waarderen ons met 4.8 / 5

Welkom in onze showroom in Aartselaar

Heb je een vraag?
Neem contact met ons op!

03 877 70 76
info@inhuisplaza.be
06 29 52 22 23
Of start de livechat

Daarom kies je voor INHUIS Plaza

 • Altijd gratis thuisbezorgd
 • Gratis meetafspraak
 • 4 showrooms

Meet- en montageservice
Maak een afspraak

Inspiratie in 4 showrooms
Bezoek onze showrooms

A-kwaliteit Aluminium jaloezieën op maat

Aluminium jaloezieën zijn geschikt voor vele ruimtes. Ze passen goed in ieder modern interieur, zijn praktisch en veelzijdig. Met jaloezieën van aluminium creëert u voldoende privacy en lichtinval in huis. Doordat de aluminium jaloezieën op maat worden gemaakt, kan u zelf de afmetingen, de lamelbreedte, de kleur en de afwerking van de jaloezieën bepalen. 

Jaloezieen aluminium: lamelbreedte

In ons uitgebreid assortiment aluminium jaloezieën op maat is er keuze uit verschillende lamelbreedtes in meer dan 75 verschillende kleuren. Bekijk onze collectie met lamelbreedtes.

Aluminium jaloezieen 16mm
Aluminium jaloezieën van 16mm zijn mooi in kleine vensters. Ze geven het interieur een strakke en rustige uitstraling. Dit komt omdat de lamellen subtiel aanwezig zijn. De jaloezieën zijn uitgerust met een 3mm koord. De jaloezieën zijn online in meer dan 28 kleuren samen te stellen.
Stel uw aluminium jaloezieën 16mm samen

Aluminium jaloezieen 25mm
Aluminium jaloezieën van 25 breed zijn geschikt voor kleine vensters. De jaloezieën zijn in meer dan 75 kleuren samen te stellen.
Stel uw aluminium jaloezieën 25mm samen

Aluminium Jaloezieen 50mm
Aluminium jaloezieën van 50 mm zijn de populairste maat binnen de aluminium jaloezieën. De jaloezieën zijn geschikt voor gemiddelde tot grote ramen. De jaloezieën aluminium 50mm zijn in meer dan 50 kleuren samen te stellen. Bij deze jaloezieën kan u kiezen voor een ladderband of ladderkoord. De ladderband is in diverse kleuren te bestellen waardoor er gecombineerd kan worden.
Stel uw aluminium jaloezieën 50mm samen

Aluminium jaloezieen 70mm
Aluminium jaloezieën van 70mm zijn robuust en geschikt voor grotere raampartijen. Aluminium jaloezieën met deze lamelbreedte zijn niet online te bestellen maar zijn wel in onze showrooms aanwezig. We leveren zowel aluminium jaloezieën 70mm van het merk Verano en Luxaflex®.

Wanneer u twijfelt over de kleur van de lamel, kan u gratis kleurstalen online aanvragen of kan u langskomen in onze showroom.  

Prijzen Aluminium jaloezieën

Bij INHUIS Plaza worden alle producten op maat gemaakt. U kan uw producten zelf samenstellen tot in detail. Op deze manier sluiten onze producten perfect aan op uw situatie. De prijs varieert naar uw wensen. Via onze website kan u gemakkelijk zelf uw producten samenstellen en krijgt u eveneens een prijsindicatie. 

Merken Aluminium jaloezieën

In ons uitgebreide assortiment bieden wij aluminium jaloezieën aan van ons eigen INHUIS merk, Luxaflex® en Verano. Aluminium jaloezieën van INHUIS zijn van hoge kwaliteit en voorzien met 2 jaar garantie.

Aluminium jaloezieën van Luxaflex®
De collectie aluminium jaloezieën van Luxaflex® bestaat uit nog een extra lamelbreedte, 35mm. De aluminium jaloezieën van Luxaflex® vallen onder 5 jaar garantie. 
Bekijk de raamdecoratie van het merk Luxaflex® 

Aluminium jaloezieën van Verano
Aluminium jaloezieën van Verano zijn van hoogwaardige aluminium. Op de aluminium jaloezieën van Verano zit 2 jaar garantie.
Bekijk de raamdecoratie van het merk Verano

Aluminium Jaloezieën online bestellen

Aluminium jaloezieën kan u eenvoudig online bestellen. Via onze website stelt u de jaloezie naar eigen wens samen. Aluminium jaloezieën zijn geschikt voor draai-kiepramen, u kiest dan voor aluminium jaloezieën met zijgeleiding. 

Advies over aluminium jaloezieën in de showroom

In onze showroom hebben we een uitgebreid assortiment aluminium jaloezieën. Voor persoonlijk advies bent u steeds welkom. Aan de hand van foto's van uw ramen, kunnen onze productadviseurs de situatie beoordelen en u van passend advies voorzien. 

Laten meten en monteren

Het meten en monteren van uw aluminium jaloezieën kan door een van onze professionele monteurs gebeuren. Het vakkundige team komt bij u langs, meet uw ramen op en monteert de aluminium jaloezieën.