Aluminium jaloezieën

Aluminium jaloezieën zijn perfecte raamdecoratie voor iedere ruimte. Stel jouw jaloezie samen met een ruim gamma aan kleuren.

Maximale breedte: 240cm

Maximale hoogte: 240cm

 • Meest verkocht voor kleine raampartijen
 • UV-bestendig
 • Verkrijgbaar in 89 lamelkleuren
 • Volledig op maat gemaakt

vanaf

48,-

Maximale breedte: 200cm

Maximale hoogte: 220cm

 • De beste keuze voor kleine raampartijen
 • UV-bestendig
 • Verkrijgbaar in 28 lamelkleuren
 • Volledig op maat gemaakt

vanaf

56,-

Maximale breedte: 330cm

Maximale hoogte: 380cm

 • De beste keuze voor grote raampartijen
 • UV-bestendig
 • Verkrijgbaar in 47 lamelkleuren
 • Volledig op maat gemaakt

vanaf

100,-

Maximale breedte: 150cm

Maximale hoogte: 200cm

 • Ideaal voor draai-kiepramen
 • Montage zonder boren
 • Verkrijgbaar in 89 lamelkleuren
 • Volledig op maat gemaakt

vanaf

150,-

Gratis kleurstalen 
aanvragen
Altijd 5 jaar garantie
Trustpilot score: 4.8 / 5 uit 2.031 reviews
Handige meet en montage instructies
https://images.inhuisplaza.nl/2020/05/aluminium-jaloezieen-op-maat.png?auto=compress%2Cformat&ixlib=php-1.2.1&s=97d91ab5ae38b3adb7c5129031cb9c3f&w=450

Aluminium lamellen op maat

Aluminium jaloezieën zijn een klassieker van formaat binnen de raamdecoratie. Hun eenvoudig en clean design passen heel goed bij het uitstekende gebruiksgemak. Deze tijdloze jaloezieën bieden we je aan in liefst 50 trendy kleuren en 3 verschillende lamelbreedtes. Naast een uitgebreide keuze in kleuren en uitvoering zorgen wij er samen met jou voor dat de lamellen naadloos aansluiten op je raam, waardoor je echt aluminium lamellen op maat krijgt! 

De INHUIS aluminium jaloezieën garanderen een ideale mix tussen voldoende lichtinval voor jouw woning en toch de nodige privacy. Dat maakt ze uitermate geschikt voor praktisch elke ruimte in huis!

https://images.inhuisplaza.nl/2020/05/verschillende-opties-en-mogelijkheden-jaloezieen.png?auto=compress%2Cformat&ixlib=php-1.2.1&s=5366e7dad61904ee65648499e4fbd2b5&w=450

Maatwerkopties voor aluminium jaloezieën

We staan je graag bij in jouw kleurkeuze met onze gratis kleurstalenservice. We weten immers hoe moeilijk, maar ook hoe belangrijk het is om de juiste tint te selecteren die de juiste sfeer uitstraalt en bij de rest van je interieur past. Kies dus gerust in alle comfort en op je eigen tempo voor de kleur die het mooist past in de ruimte die je voor ogen hebt. 

Naast de meer dan 50 verschillende kleuren voor onze aluminium lamellen op maat hebben we ook drie verschillende lamelbreedtes ter beschikking. De lamellen in 16 mm en 35 mm worden vaak gekozen voor ramen met kleine afmetingen, deuren of draairamen en kiepramen. Heb je daarentegen middelgrote en/of grote ramen? Neem dan een kijkje in ons aanbod 50 mm lamellen, wat meteen ook onze populairste variant is!
 
Tevens bieden we je de keuze tussen plastic of RVS-koordgewichten. Onze aluminium jaloezieën van 50 mm kan je ook laten voeren met een ladderband in een bijpassende of net contrasterende kleur.

https://images.inhuisplaza.nl/2020/04/elektrische-houten-jaloezie.png?auto=compress%2Cformat&ixlib=php-1.2.1&s=7ad37c5bcee66a6a5770faf031278117&w=450

Elektrische aluminium lamellen

Houd je van wat extra gebruiksgemak? Dan zijn onze elektrische aluminium lamellen vast iets voor jou! Wist je dat ze ook de geknipte oplossing zijn voor hoger gelegen ramen of ramen met grote afmetingen? De elektrische aluminium jaloezieën zijn dan ook standaard voorzien van een Somfy RTS-motor die je kan bedienen met een afstandsbediening of app op je smartphone of tablet. Lekker gemakkelijk te bedienen bijvoorbeeld vanuit een avond in de zetel, tijdens een sfeervol diner of wanneer de zon op je computerscherm schijnt! 

Leer meer over onze elektrische aluminium jaloezieën online of in onze showrooms. Leg je graag je vragen of project voor aan één van onze specialisten? Contacteer ons dan vandaag. Wij helpen je graag verder!

https://images.inhuisplaza.nl/2021/01/aluminium-jaloezie.jpg?auto=compress%2Cformat&ixlib=php-3.3.1&s=4ca84c2af43887e45b0cbbf9c18eb9a8&w=450

Jouw aluminium lamellen opmeten en monteren

In onze stap-voor-stap meetinstructies voorzien we voor jou alle nodige info voor het opmeten van jouw aluminium jaloezieën. Deze tips en instructies loodsen je in geen tijd doorheen het opmeetproces!  Twijfel je nog of heb je een vraag? Aarzel dan niet om gebruik te maken van ons gratis specialistenadvies via WhatsApp.

Met behulp van onze montage-instructies, wordt het zelf monteren van jouw aluminium jaloezieën kinderspel. Aluminium jaloezieën op maat zijn een meerwaarde voor jouw interieur die bovendien helemaal passen.

Aluminium jaloezieën I vraag en antwoord:

Hoe maak ik mijn lamellen proper?

Wil je jouw lamellen zo lang mogelijk in goede staat houden, dan is het nodig om zo nu en dan ze eens helemaal proper te maken. Door simpelweg de lamellen dicht te draaien, kan je de hele constructie gemakkelijk afstoffen met een Swiffer of plumeau, een licht vochtige doek of met de borstelkop van je stofzuiger (en dat op de lichtste stand).

Hoe hang ik mijn lamellen op?

Met behulp van onze montage-instructies leren we je in no time zelf lamellen stap voor stap op te hangen. Deze instructies tonen je gemakkelijk hoe je dit aanpakt voor elk type raam en deur, gaande van kantelramen tot openslaande deuren. Weg zorgen, hallo geweldig mooie lamellen!

Hoe meet ik op voor lamellen?

Onze meetinstructies gidsen je zo door het opmeten van jouw lamellen! In deze instructies schreven we alles stap voor stap voor je neer. Heb je toch nog vragen of hulp nodig? Wij zijn steeds bereikbaar voor meethulp via WhatsApp. Stuur je vraag en foto’s van de situatie door naar 31 (0) 6 29 52 22 23.

Hoe verduisterend zijn lamellen?

Lamellen houden het zonlicht goed tegen, maar zelfs wanneer de lamellen volledig gesloten zijn, komt er nog iets van licht binnen. Daarom zijn ze niet 100% verduisterend. De gaatjes waardoor de optrekkoorden lopen zijn namelijk nog steeds zichtbaar en laten dus licht door.

Wat is de maximale breedte van lamellen?

De maximale breedte van jouw lamellen hangt sterk af van welke lamelbreedte en soort je graag had gehad. Zo zijn ze in het geval van de Bamboe jaloezieën maximaal 240 cm breed. De Basswood jaloezieën laten ons toe ramen tot 260 cm breed aan te pakken. Heb je ramen van 280 cm breed? Dan behoort ook onze Abachi collectie tot jouw mogelijkheden. Zijn ze groter dan dat? Geen nood! Wist je dat we met onze Abachi XL ramen tot zelfs maximum 360 cm breed aankunnen? Voor ieders raam is er dus wat wils!

Wat is de kostprijs van lamellen?

De kostprijs hangt af van het formaat en het type lamel. Lamellen kan je bij INHUIS al vinden vanaf 54 euro. Op onze website stel je gemakkelijk jouw gedroomde lamellen samen, waarna je ook de verwachte prijs kan berekenen. Op die manier zie je in enkele clicks hoe betaalbaar lamellen kunnen zijn.