Aluminium jaloezieën

Aluminium jaloezieën zijn perfecte raamdecoratie voor iedere ruimte. Stel jouw jaloezie samen met een ruim gamma aan kleuren.

Maximale breedte: 240 cm

Maximale hoogte: 240

 • 25mm brede lamellen
 • Meest verkochte aluminium jaloezie
 • Keuze uit 20 kleuren
 • Volledig op maat gemaakt

Vanaf: 37.09

€ 25,96

Maximale breedte: 200 cm

Maximale hoogte: 220

 • 16mm brede lamellen
 • Geschikt voor kleine ramen
 • Keuze uit 15 kleuren
 • Volledig op maat gemaakt

Vanaf: 47.20

€ 33,04

Maximale breedte: 330 cm

Maximale hoogte: 380

 • 50mm brede lamellen
 • Ideaal voor grotere raampartijen
 • Met ladderdkoord of ladderband
 • Volledig op maat gemaakt

Vanaf: 88.66

€ 62,06

Gratis kleurstalen 
aanvragen
Gratis meetverzekering 
past altijd!
Trustpilot score: 4.8 / 5 uit 1.335 reviews
Vakkundige meet-
en montageservice

Aluminium lamellen op maat

Aluminium jaloezieën zijn een klassieker van formaat binnen de raamdecoratie. Hun eenvoudig en clean design passen heel goed bij het uitstekende gebruiksgemak. Deze tijdloze jaloezieën bieden we je aan in liefst 50 trendy kleuren en 3 verschillende lamelbreedtes. Naast een uitgebreide keuze in kleuren en uitvoering zorgen wij er samen met jou voor dat de lamellen naadloos aansluiten op je raam, waardoor je echt aluminium lamellen op maat krijgt! 

De INHUIS aluminium jaloezieën garanderen een ideale mix tussen voldoende lichtinval voor jouw woning en toch de nodige privacy. Dat maakt ze uitermate geschikt voor praktisch elke ruimte in huis!

https://images.inhuisplaza.nl/2020/05/verschillende-opties-en-mogelijkheden-jaloezieen.png?auto=compress%2Cformat&ixlib=php-1.2.1&s=5366e7dad61904ee65648499e4fbd2b5&w=450

Maatwerkopties voor aluminium jaloezieën

We staan je graag bij in jouw kleurkeuze met onze gratis kleurstalenservice. We weten immers hoe moeilijk, maar ook hoe belangrijk het is om de juiste tint te selecteren die de juiste sfeer uitstraalt en bij de rest van je interieur past. Kies dus gerust in alle comfort en op je eigen tempo voor de kleur die het mooist past in de ruimte die je voor ogen hebt. 

Naast de meer dan 50 verschillende kleuren voor onze aluminium lamellen op maat hebben we ook drie verschillende lamelbreedtes ter beschikking. De lamellen in 16 mm en 35 mm worden vaak gekozen voor ramen met kleine afmetingen, deuren of draairamen en kiepramen. Heb je daarentegen middelgrote en/of grote ramen? Neem dan een kijkje in ons aanbod 50 mm lamellen, wat meteen ook onze populairste variant is!
 
Tevens bieden we je de keuze tussen plastic of RVS-koordgewichten. Onze aluminium jaloezieën van 50 mm kan je ook laten voeren met een ladderband in een bijpassende of net contrasterende kleur.

https://images.inhuisplaza.nl/2020/04/elektrische-houten-jaloezie.png?auto=compress%2Cformat&ixlib=php-1.2.1&s=7ad37c5bcee66a6a5770faf031278117&w=450

Elektrische aluminium lamellen

Houd je van wat extra gebruiksgemak? Dan zijn onze elektrische aluminium lamellen vast iets voor jou! Wist je dat ze ook de geknipte oplossing zijn voor hoger gelegen ramen of ramen met grote afmetingen? De elektrische aluminium jaloezieën zijn dan ook standaard voorzien van een Somfy RTS-motor die je kan bedienen met een afstandsbediening of app op je smartphone of tablet. Lekker gemakkelijk te bedienen bijvoorbeeld vanuit een avond in de zetel, tijdens een sfeervol diner of wanneer de zon op je computerscherm schijnt! 

Leer meer over onze elektrische aluminium jaloezieën online of in onze showrooms. Leg je graag je vragen of project voor aan één van onze specialisten? Contacteer ons dan vandaag. Wij helpen je graag verder!

Liever eerst advies van een INHUIS specialist?

Vertel je woonwensen aan onze adviseurs en je krijgt heel gericht advies, passend bij jouw woonsituatie en woonwensen. Onze vakkundige adviseurs bespreken graag de mogelijkheden met je in één van onze winkels.

https://images.inhuisplaza.nl/2020/05/Het-opmeten-van-jouw-jaloezieen-doe-je-zo.png?auto=compress%2Cformat&ixlib=php-1.2.1&s=9026612cc6c948170222e24f2b527016&w=450

Jouw aluminium lamellen opmeten

In onze stap-voor-stap meetinstructies voorzien we voor jou alle nodige info voor het opmeten van jouw aluminium jaloezieën. Deze tips en instructies loodsen je in geen tijd doorheen het opmeetproces! 

Twijfel je nog of heb je een vraag? Aarzel dan niet om gebruik te maken van ons gratis specialistenadvies via WhatsApp. Geen nood als er toch een foutje sloop in de afmetingen die je noteerde, want dankzij onze meetverzekering krijg je volledig gratis een nieuw product opgestuurd. Enkel de verzendkosten en de eventuele meerprijs vragen wij voor je rekening te nemen.
 
Voel je je toch zekerder als je het opmeten mag overlaten aan een professional? Ook dat kan! Onze specialisten komen graag bij je langs om de juiste maten op te nemen. Bekijk hier jouw mogelijkheden.

https://images.inhuisplaza.nl/2020/05/zelf-monteren-of-laten-monteren-van-jouw-jaloezie%C3%ABn.png?auto=compress%2Cformat&ixlib=php-1.2.1&s=d4c22f14715ebd76e1a995f7c3013d97&w=450

Jouw aluminium jaloezieën monteren

Met behulp van onze montage-instructies, wordt het zelf monteren van jouw aluminium jaloezieën kinderspel. 

Kies je er toch voor om beroep te doen op één van onze professionals, ga dan voor onze meet- en montageservice en je bent verzekerd van aluminium jaloezieën met een meerwaarde voor jouw interieur die bovendien helemaal passen en geplaatst worden naargelang de maten en vorm van je ramen. Voor meer info wijzen we je graag door naar deze pagina.

Aluminium jaloezieën I vraag en antwoord: