Status van je bestelling

U wilt uw raamdecoratie natuurlijk zo snel mogelijk ontvangen. We houden u graag op de hoogte van de status van uw bestelling.

 • 1. Bestelbevestiging
  Nadat u de bestelling heeft geplaatst, ontvangt u direct een bestel- bevestiging op het e-mailadres dat u heeft opgegeven.
 • 2. In Productie
  Per e-mail krijgt u van ons een bevestiging zodra uw bestelling in productie wordt genomen. Wanneer de bestelling in productie is genomen, kunt u de bestelling niet meer wijzigen of annuleren.
 • 3.Verzending
  Uw bestelling wordt direct vanuit de fabriek door onze vervoerder NE DistriService geleverd op uw thuisadres. U wordt door ons op de hoogte gehouden wanneer de bestelling is verzonden vanuit de fabriek, zodat u weet wanneer u de bestelling ongeveer bij u thuis kunt verwachten.
 • 4. Onderweg
  Wanneer de route van de vervoerder bekend is, krijgt u een track en trace nummer van NE DistriService. Het track & trace nummer kunt u de avond voor levering in uw mailbox verwachten. In de e-mail ziet u een tijdvak van twee uur verschijnen, zodat u weet hoe laat jouw bestelling ongeveer wordt geleverd. Op de dag van de levering kunt u de bestelling via het track & trace nummer volgen.

Bestelling inclusief montage

Heeft u de keuze gemaakt om uw raamdecoratie door ons te laten monteren? Dan ontvangen wij de raamdecoratie in ons magazijn. De monteur neemt uw bestelling mee tijdens de montageafspraak.