Status van je bestelling

Jij wil je raamdecoratie natuurlijk zo snel mogelijk ontvangen. We houden je graag op de hoogte van de status van jouw bestelling.
 

 • 1. Bestelbevestiging
  Nadat je de bestelling hebt geplaatst, ontvang je direct een bestelbevestiging op het e-mailadres dat je hebt opgegeven.
 • 2. In Productie
  Per e-mail krijg je van ons een bevestiging zodra jouw bestelling in productie wordt genomen. Wanneer de bestelling in productie is genomen, kun je de bestelling niet meer wijzigen of annuleren.
 • 3.Verzending
  Jouw bestelling wordt direct vanuit de fabriek door onze vervoerder NE DistriService geleverd op jouw thuisadres. Je wordt door ons op de hoogte gehouden wanneer de bestelling is verzonden vanuit de fabriek, zodat je weet wanneer je de bestelling ongeveer bij je thuis kunt verwachten.
 • 4. Onderweg
  Wanneer de route van de vervoerder bekend is, krijg je een track en trace nummer van NE DistriService. Het track & trace nummer kun je de avond voor levering in jouw mailbox verwachten. In de e-mail ziet je een tijdvak van twee uur verschijnen, zodat je weet hoe laat jouw bestelling ongeveer wordt geleverd. Op de dag van de levering kun je de bestelling via het track & trace nummer volgen.

Bestelling inclusief montage

Heb je de keuze gemaakt om jouw raamdecoratie door ons te laten monteren? Dan ontvangen wij de raamdecoratie in ons magazijn. De monteur neemt jouw bestelling mee tijdens de montageafspraak.