U kunt nog steeds online bij ons bestellen en uw bestelling wordt ook gewoon bij u thuis bezorgd. Onze showroom is vanaf 30 mei geopend op afspraak.

Shutters op maat

Met shutters maakt u van elke ruimte in huis een aangename plek. De houten binnenluiken bieden voor iedere situatie een oplossing.

Assortiment Shutters
(4)

 • Geschikt voor alle raamtypes
 • Lindehout of Machurian Ash
 • Lamelbreedtes 63 mm, 89 mm en 114 mm
 • Volledig op maat gemaakt

Vanaf:

€ 369,00

 • Speciaal voor draai-kiepramen
 • Op het raam gemonteerd
 • Raamstift wordt verlengd
 • Volledig op maat gemaakt

Vanaf:

€ 454,00

 • Speciaal voor grote raampartijen
 • Ideaal voor openslaande- en schuifdeuren
 • In zijn geheel open te zetten
 • Volledig op maat gemaakt

Vanaf:

€ 509,00

 • Speciaal voor afwijkende ramen
 • Ronde ramen, schuine ramen en toogramen
 • Mooie en duurzame oplossing
 • Volledig op maat gemaakt

Vanaf:

€ 595,00


Advies van specialisten
Ook op locatie

Professionele shutter montage

3 jaar garantie
op shutters en montage

Klanten waarderen ons met 4.8 / 5

Heb je een vraag?
Neem contact met ons op!

03 877 70 76
info@inhuisplaza.be
06 29 52 22 23
Of start de livechat

Daarom kies je voor INHUIS Plaza

 • Altijd gratis thuisbezorgd
 • Gratis meetafspraak
 • 4 showrooms

Meet- en montageservice
Maak een afspraak

Inspiratie in 4 showrooms
Bezoek onze showrooms

Raamluiken op maat

De sfeervolle shutters van Blend worden geheel op maat gemaakt. Shutters hebben een luxeueze uitstraling en een zeer goede prijs- kwaliteitsverhouding. De collectie shutters bestaat uit verschillende lamelbreedtes: 63 mm, 89 mm en 114 mm. Onze houten shutters kunnen worden besteld in Lindenhout en Ashwood. Lindenhout heeft een moderne, gladde structuur. Ashwood heeft een zichtbare houtnerf in de lamel. Beide houtsoorten zijn duurzaam en voorzien van een FSC-certificaat. 

Houten raamluiken worden uniek door uw persoonlijke afwerking. Een tiltstok of verborgen bediening? Via onze website zijn shutters eenvoudig zelf samen te stellen. De kleur, lamelbreedte en de afwerking kiest u volledig zelf. Zo personaliseert u uw eigen shutters en passen ze perfect in uw interieur. 
 

Shutters voor elke ruimte

Shutters zijn geschikt voor alle ruimtes in huis. Op zolder, in de woon-, bad- of slaapkamer zijn binnenluiken reeds realiseerbaar. Ook in speciale vormen. 

Shutters woonkamer

Raamluiken worden voornamelijk in de woonkamer gekozen. Omdat shutters in een montageprofiel worden geplaatst, kunnen ze op verschillende type raam geplaatst worden. Denk hierbij aan openslaande deuren of schuiframen. Bij openslaande deuren is er keuze uit een vouwrailsysteem of shutters die kunnen openklappen. Bij een schuifraam worden shutters in een vouw- of schuifrailsysteem geplaatst, waardoor ze gemakkelijk open te schuiven zijn.

Shutters badkamer

Shutters zijn behandeld om te dienen in vochtige ruimtes. Hierbij is goede ventilatie wel prioriteit. 

Shutters slaapkamer

De slaapkamer is een plek om tot rust te komen. Regelmatig kiezen onze klanten voor shutters in de slaapkamer. De shutters van Blend zijn rustiek en hebben een Rabbet zijstijl bij de aansluitende luiken, waardoor er beter verduisterd kan worden. Binnen luiken verduisteren de slaapkamer goed, maar zijn nooit 100% verduisterend. Er kunnen tussen de gesloten lamellen altijd lichtkieren aanwezig zijn.
 

Shutters in kleur

Shutters zijn in meer dan 25 kleuren te bestellen. Zwarte shutters zijn op dit moment heel populair. Ze zijn in een gladde lamel en een lamel met een houtnerf te verkrijgen. Hierdoor passen de shutters in zowel een klassiek als in een modern interieur.
 

Bereken uw shutter

In uw zoektocht naar voordelige raamluiken bent u ons tegengekomen. Als u nieuwsgierig bent naar de prijs voor uw shutter kan u via onze website eenvoudig een prijsindicatie verkrijgen. De shutters van Blend zijn voordelig, volledig handgemaakt en van de hoogste kwaliteit. Door de goede prijs-kwaliteitsverhouding betaalt u een aannemelijke prijs voor uw raamluiken.

Regelmatig heeft INHUIS Plaza een aanbieding op shutters. Als u op de hoogte wil blijven van onze aanbiedingen, kan u zich via onze website inschrijven voor onze maandelijkse nieuwsbrief.
 

Shutters online bestellen

Shutters kunnen online besteld worden via onze webshop. Hierbij hebt u een idee van de maten nodig. Met onze meetinstructies op de website, kan u eenvoudig zelf uw ramen opmeten. Als u twijfelt over de verschillende kleuren, kan u steeds online gratis kleurstalen aanvragen. We sturen de kleurstalen nog dezelfde werkdag op.
 

Bezoek onze showroom in Aartselaar

Voor persoonlijk advies kan u steeds terecht in onze showrooms. We voorzien u graag van advies op maat. In onze showrooms zijn er verschillende modellen en houtsoorten shutters te bezichtigen. Ook alle kleuren zijn bij ons aanwezig. Wanneer u langskomt met enkele foto's kunnen onze adviseurs u van gerichter advies voorzien. Bekijk onze locaties en openingstijden.
 

Laten meten en monteren

INHUIS Plaza heeft een eigen meet- en montageteam. Één van onze adviseurs komt de maten bij u thuis opmeten en bespreekt samen met u de mogelijke opties. Bekijk hier de mogelijkheden en maak direct een afspraak of neem contact met ons op.