Unilux raamhorren - inhuis plaza

Unilux

Maatwerk is onze standaard

4.8/5 | 2.270 reviews

Unilux

Wanneer je op zoek bent naar een vliegenraam, kan je niet voorbij de collectie van Unilux. Vaste vliegenramen, vliegendeuren of rolhorren, ze hebben het allemaal. Ze zijn geschikt voor elke type deur of raam.

unilux

Unilux maakt vliegenramen op maat

Unilux maakt allerlei soorten vliegenramen op maat en van topkwaliteit. Sinds 1990 produceren ze die in hun Nederlandse fabriek. Daardoor leveren ze niet alleen de beste kwaliteit, maar kan je ook vertrouwen op een snelle service. De vliegenramen van Unilux zijn windbestendig, ventilerend, krasvast en ze houden ongewenste bezoekers zoals insecten buiten.

(Plissé) vliegendeuren van Unilux

Vliegendeuren worden intensiever gebruikt dan vliegenramen en moeten dus tegen een extra stootje kunnen. Unilux maakt vliegendeuren van recycleerbaar aluminium en voorziet ze van uv-bestendige kunststof. Het gaas van zo’n vliegendeuren heeft een zwarte kleur en is heel doorzichtig. Ze zijn niet 100% transparant om te voorkomen dat je er per ongeluk tegen zou lopen.

Je vindt vast je gading in de ruime collectie vliegenramen van Unilux. Een greep uit het assortiment: een vaste vliegendeur, een schuifhordeur met gaas in een frame, een plisséhordeur die het gaas opvouwt en dus minder plek inneemt of een rolhordeur die het gaas oprolt in een cassette. Welke verkies jij?

Dubbele hordeur schuifpui

Advies nodig over vliegenramen van Unilux?

Wanneer je een vliegendeur of vliegenraam wil kopen, laat je je best adviseren door een specialist. Onze experts zijn vertrouwd met veel raamtypes en geven je dan ook graag advies. Op zoek naar een rolhor, plisséhordeur of inklemhor? Kom ze bekijken in onze showroom in Nederland of neem contact op met onze klantenservice.

horrenspecialist inhuis plaza
Scroll to Top