velux inhuis plaza

Velux

Maatwerk is onze standaard

4.8/5 | 2.270 reviews

Velux

VELUX is al meer dan 75 jaar specialist in zonnewering. Maak jouw keuze uit het ruime aanbod aan oplossingen voor lichtkoepels en dakvensters.

Rolgordijnen van VELUX

Wil je de lichtinval beperken en privacy vergroten? Dan zijn de rolgordijnen van VELUX helemaal geschikt. Ze passen in elke ruimte en ze zijn makkelijk te monteren op een VELUX-dakvenster. Heb je graag een verduisterend effect? Dan is een DKL verduisterend rolgordijn de perfecte oplossing.

De rolgordijnen van VELUX zijn verkrijgbaar in kwaliteitsstoffen, zowel eenkleurig als met print. Je kan kiezen voor een klassiek doek of uit trendprints en tal van kleuren.

inhuis plaza - Velux rolgordijnen
inhuis plaza - Velux plissé gordijn

Plisségordijnen van VELUX

Wil je de lichtinval regelen en de ruimte isoleren tegen koude? Kies dan voor een plisségordijn van VELUX. Het dubbelgevouwen doek met ingebouwde aluminium honingraatstructuur heeft een isolerend effect tot wel 25%. Positioneer het vouwgordijn vanaf de boven- of onderkant van je VELUX dakraam met de manuele bediening. Zowel lichtdoorlatende als verduisterende plisségordijnen voor lichtkoepels of dakramen kan je in het brede aanbod van VELUX vinden.

We maken VELUX op maat

Al meer dan 75 jaar is VELUX de expert in daglichtoplossingen. In de zonneweringen en raamdecoraties voor lichtkoepels en dakramen zie je hun passie voor daglicht, comfortabele leefruimtes en lucht terug. VELUX verduisterende rolgordijnen in de slaapkamer, buitenzonweringen om de warmte en ongenodigde gasten zoals muggen en vliegen buiten te houden, de mogelijkheden zijn eindeloos!

inhuis plaza - Velux op maat gemaakt
Scroll to Top