Verandazonwering op maat

Wil je ook bij hoge buitentemperaturen ontspannen genieten van jouw serre? In jouw veranda met zonwering reguleer jij eenvoudig de temperatuur. In een glazen serre, veranda of terrasoverkapping kan de temperatuur behoorlijk oplopen als de zon schijnt. Met (onderdak)zonwering regel je zelf de warmte en lichtinval in jouw tuinkamer. Door verandazonwering heb je op warme zomerdagen minder last van de felle zon.

V610 Oslo | Verano

Maximale breedte: 9 meter

Maximale uitval: 4 meter

  • Geschikt voor brede overkappingen
  • Beschermt je tegen schadelijke UV-stralen
  • Standaard elektrisch geleverd
  • Volledig op maat gemaakt

Vanaf: 1,795.29

€ 1.526,00

5 jaar garantie
Ook op de montage
Eigen meet- en montageservice
Advies van specialisten op locatie
Klanten waarderen ons met een 8.9

Gratis meethulp via WhatsApp!
Stuur uw vraag naar 06-27498631

Liever laten meten en monteren?
Maak vrijblijvend een afspraak!

Toe aan inspiratie?
Kom langs in een showroom!

Verandazonwering: ook met zon in je veranda zitten

De zon vinden we allemaal heerlijk. Te hoge temperaturen onder je terrasoverkapping of veranda niet. Met verandazonwering voorkom je dat het te warm wordt in jouw veranda of serre. Binnen ons assortiment heb je ruime keuze uit veranda zonwering van Verano en Weinor die zowel op terrasdaken en serres geplaatst kunnen worden.  
 

Zonnescherm voor veranda samenstellen

Verandazonwering is in bijna elke situatie zichtbaar, zeker wanneer jouw veranda een glazen dak heeft. De kleur van je terrasoverkapping zonwering is daarom erg belangrijk. Onze collectie bestaat uit tal van doeken, waardoor er altijd een doek is die bij je woning past. Bij het samenstellen van zonwering voor serre of je terras kies je een zonweringsdoek met of zonder patroon. 

De maximale breedte van de verandazonwering is 9 meter en de maximale uitval is 5 meter. Bij het samenstellen van je zonwering veranda kun je optioneel kiezen voor Led-verlichting die geïntegreerd wordt in de cassette.
  

Hoe werkt zonwering onder je overkapping of veranda?

Serre zonwering buiten is op vrijwel iedere overkapping te monteren waardoor er altijd een passende oplossing voor jouw situatie is. Voor de systemen geldt dat het zonweringsdoek zich tussen of over twee geleiders beweegt. De zonwering wordt altijd elektrisch geleverd met een Somfy motor. De zonwering is elektrische te bedienen middels een afstandsbediening of een app op je telefoon. 
 

Zonwering onder veranda bestellen

Met het zonwerende doek van zonwering voor veranda buiten kies je voor een optimale bescherming tegen schadelijke UV stralen en warmte. Wil je graag zonwering onder je terrasoverkapping bestellen? Je kunt de juiste verandazonwering online bestellen via onze website door de stappen in de configurator te volgen. 

Wil je het product liever in het echt bekijken en graag een persoonlijk advies? Kom dan langs in één van onze showrooms. Onze productadviseurs helpen je graag verder!