Welke kleur lamellen kies jij?

Een goede mix van de juiste kleuren is absoluut bepalend voor het creëren van de ideale setting. Verenig de gebruikte kleuren van je interieur met de kleur van jouw raamdecoratie en laat je interieur een gevoel van rust en eenheid uitstralen. 

Populaire jaloezieën

Zwarte lamellen: perfect voor industriële en moderne interieurs

Kies voor krachtig en tijdloos zwart om contrasten binnen jouw interieur te benadrukken. Ondanks het hoge stoere gehalte creëren zwarte lamellen bovendien een gevoel van geborgenheid (kijk bijvoorbeeld maar naar het interieur van Fred van Leer en Jeroen Hertzberger). Laat daarom je interieur de aandacht trekken door te kiezen voor stijlvolle zwarte (houten) jaloezieën.  

Zwarte houten jaloezieen

Stel je houten jaloezieën direct samen in de configurator

Witte lamellen: straal een gevoel van rust uit binnen elk interieur

De absolute uitblinker binnen de lamellen zijn nog steeds de trendy witte jaloezieën. Deze tijdloze kleur is geschikt voor praktisch elk interieur, gaande van Scandinavisch en modern tot klassiek en landelijk. Bovendien laten witte lamellen de ruimte groter lijken en zijn ze geschikt voor elke kamer. Omarm je innerlijke rust met elegante witte lamellen.

Onderhoud van jaloezieën

Houtkleurige jaloezieën: warm & extra natuurlijk

Liefhebbers van een warme en natuurlijke uitstraling zullen zeker te vinden zijn voor de houtkleurige lamellen. Houtkleurige jaloezieën zorgen namelijk voor rust en kalmte zodat je heerlijk kan ontspannen na een drukke werkdag. Bij inhuis plaza heb je de keuze tussen drie soorten hout: Lindehout, Abachi hout en Bamboe. Abachi en Bamboe lamellen accentueren de zichtbare houtnerf en zorgen voor nog meer natuurlijk gevoel.

Grijze lamellen: iedere tint een eigen karakter

Geef jouw woning een karaktervolle uitstraling met (net geen) 50 tinten grijze lamellen. Iedere kleurnuance (witgrijs, lichtgrijs, grijs of antraciet) bezorgt jouw interieur een uniek effect. Of je nu een rustige en koele sfeer wilt creëren of net power wilt uitstralen, grijze lamellen bieden jou dé oplossing. Zijn de kleurtinten okergeel, koper en rood verwerkt in jouw interieur? Nog beter, want grijze jaloezieën vullen deze kleuren prachtig aan. Zowel onze collectie houten lamellen als aluminium lamellen zijn verkrijgbaar in karaktervol grijs.

Stel je aluminium jaloezieën direct samen

Kleurstalen: nooit meer de verkeerde jaloezie bestellen

Om jou een zo realistisch mogelijke weergave van de gewenste kleur te geven, biedt inhuis plaza jou gratis kleurstalen aan. Zo kan jij jouw toekomstige lamellen uitkiezen afhankelijk van de huidige stijl en kleur van jouw interieur! Twijfel dus niet langer meer over de juiste mix van kleuren en bestel snel en gemakkelijk jouw kleurstalen via onze website. We sturen ze nog dezelfde werkdag nog naar jou toe. 

Heb je na het lezen van deze blog nog vragen? Onze specialisten helpen je graag in één van onze showrooms. Liever persoonlijk advies op afstand? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Nina Vervat avatar

Gerelateerde artikelen

Scroll to Top