Plissés

Maatwerk is onze standaard

4.7 / 5 | 1672 reviews

Alle soorten plissés op een rij

Op zoek naar mooie plissés voor jouw huis? Bekijk hier de verschillende soorten plissés.

Liever een plissé specialist die thuis langskomt?

Deel je wensen met onze adviseurs en je krijgt heel gericht advies, passend bij jouw woonsituatie. Onze vakkundige adviseurs komen graag bij je langs om de maten op te meten. Wil je de producten zelf eerst ervaren? Maak dan een afspraak in onze toonzaal in Aartselaar.

Meetafspraak inplannen

Populaire plissés

Bekijk de meest verkochte producten en kies jouw favoriete plissé!

Onze merken plissés

De mooiste merken voor de beste kwaliteit.

Plissés van INHUIS

  • Altijd 2 jaar garantie op al onze plissés
  • Vier échte showrooms in België en Nederland
  • Eigen meet- en montage specialisten

Plissés van INHUIS

  • Altijd 2 jaar garantie op al onze plissés
  • Vier échte showrooms in België en Nederland
  • Eigen meet- en montage specialisten

https://images.inhuisplaza.nl/2020/12/Plisse1.jpg?auto=compress%2Cformat&ixlib=php-1.2.1&s=e7f2662c70e195d0d4c805ca0427281d&w=450

Plisségordijnen en Duette® Shades op maat

De veelzijdigheid van plisségordijnen en Duette® Shades maakt dit soort raamdecoratie geschikt voor ieder type raamvorm. Zowel standaardramen, kantelramen, erkers en dakramen kunnen perfect uitgerust worden met plisségordijnen. Het geeft je interieur een sfeervolle uitstraling dankzij de balans tussen natuurlijk licht en voldoende privacy!

https://images.inhuisplaza.nl/2021/01/Pliss%C3%A9-speelkamer-2.jpg?auto=compress%2Cformat&ixlib=php-1.2.1&s=340a894d8e1cf7cb1d99a684742f5bcd&w=450

Wat is het verschil tussen plisségordijnen en Duette® Shades?

Plisségordijnen zijn gemaakt uit een enkele laag geplooide stof met zigzagstructuur, waardoor je de koorden die doorheen de stof lopen goed zichtbaar zijn. De enkele stof zorgt er bovendien voor dat veel daglicht de kamer kan bereiken.

Duette® Shades bestaan uit een dubbele laag geplooide stof met honingraatstructuur. Ze worden ook wel dupli’s genoemd. De koorden en koordgaatjes zijn mooi weggewerkt in de dubbele laag stof. De honingraatstructuur filtert het daglicht, dempt het omgevingsgeluid en geeft een strakke aflijning aan de kamer.

Wil je de kamer graag verduisteren met plisségordijnen? Dan vormen dubbele plisségordijnen de uitstekende oplossing! Door de dubbele stof en mooi weggewerkte koordgaatjes wordt het daglicht gefilterd en de kamer goed verduisterd. Hou er wel rekening mee dat de kieren die ontstaan naast het gordijn nog steeds wat licht kunnen doorlaten. Dit los je op door de dubbele plisségordijnen op het raamwerk te plaatsen met een ruime overlap over het raam.

https://images.inhuisplaza.nl/2020/12/Plisse3.jpg?auto=compress%2Cformat&ixlib=php-1.2.1&s=5d9af6eb07814b49b7c099a1556984f1&w=450

Hoe plaats ik een plisségordijn?

Plisségordijnen kan je op verschillende types ramen plaatsen. Standaardramen worden het best uitgerust met een plisségordijn of dupli in standaard of XL-uitvoering. Het gordijn wordt hierbij met montagesteunen in het raamwerk, tussen twee muren of op de muur geplaatst.

Wil je jouw kantelramen of ramen met een kunststoffen raamwerk voorzien van plisségordijnen of wil je liever niet boren in je raamwerken? Kies dan voor een plisségordijn of dupli die bevestigd kan worden met klemsteunen of een plakstrip. Het gordijn wordt dan snel en gemakkelijk in het raam geplaatst zonder dat je hoeft te boren of schroeven.

https://images.inhuisplaza.nl/2020/12/Plisse2.jpg?auto=compress%2Cformat&ixlib=php-1.2.1&s=56b2e95f5ae857336eac73177eab8c84&w=450

Kies de perfecte uitvoering voor je plisségordijn of Duette® Shades

De plisségordijnen en Duette® Shades zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Je kan kiezen uit verschillende bedieningsmogelijkheden. Kies voor een bediening met koorden of een eindeloze bedieningskettting of bedien je plisségordijnen met de hand door middel van ingespannen plisségordijnen. In deze variant zit een kleine handgreep verwerkt waarmee je de plisségordijn gemakkelijk kan aanpassen. Voor gezinnen met kinderen zijn de plisségordijnen of dupli XL uitgerust met het LiteRise-bedieningssysteem de ideale oplossing. Zo kan je namelijk jouw Duette® Shades koordloos bedienen aan de onderlat.

Plissés | vraag en antwoord: