Houten jaloezieën keuken

Jaloezieën op maat

Maatwerk is onze standaard

4.8/5 | 2.270 reviews

Alle soorten jaloezieën op een rij

Op zoek naar mooie jaloezieën voor jouw huis? Bekijk hier de verschillende soorten.

Onze merken jaloezieën

De mooiste merken voor de beste kwaliteit.

Tips en inspiratie

Op zoek naar trends, inspiratie of advies over het inrichten van je huis? Wij helpen je!

Welke kleur lamellen kies jij?

Een goede mix van de juiste kleuren is absoluut bepalend voor het creëren van de ideale setting. Verenig de gebruikte kleuren van je interieur met de kleur van jouw raamdecoratie en laat je interieur een gevoel van rust en eenheid uitstralen. 

Lees meer

6x Raamdecoratie voor terrasdeuren

Waarom terrasdeuren zo geliefd zijn? Wel, omdat ze het functionele met het esthetische, zijnde het binnenlaten van veel natuurlijk licht in je woning, weten te combineren! Met de juiste raamdecoratie maak je de perfecte match.

Lees meer

5x Raambekleding voor grote ramen

Grote ramen in de living zijn ideaal voor wie graag veel natuurlijk licht binnen wil laten. Creëer sfeer, gezelligheid en voldoende privacy met één van onze passende opties raamdecoratie!

Lees meer
houten jaloezie inhuis project

Lamellen op maat gemaakt in België

Geen massaproductie bij inhuis plaza, want bij ons worden alle lamellen helemaal op maat en naar jouw wens gemaakt. Daardoor passen ze sowieso bij en in jouw ramen. Wat meer is, je kan onze lamellen volledig naar jouw smaak samenstellen. Zo bepaal jij zelf het materiaal van de lamel en de afwerking die jij mooi vindt, waaronder de ladderbandkleur, bedieningskant en de koordgewichten die aan de bedieningskoorden hangen.
 
Het grote voordeel van jaloezieën is dat ze niet alleen tijdloos zijn, ze passen ook in elk interieur, of dat nu industrieel, landelijk of bohemian is. Verder kies je zelf hoeveel lichtinval en privacy je wenst door de lamellen in de voor jou gewenste positie te kantelen. De keuze voor houten of aluminium lamellen laat je niet alleen afhangen aan je eigen voorkeur, maar ook van de ruimte en gewenste sfeer.

Verticale- of horizontale jaloezieën?

De hangrichting van de lamellen bepaalt de sfeer en het ruimtegevoel van je kamer. Horizontale lamellen zijn ideaal als je wilt in de verf zetten hoe breed het raam of de ruimte is. Verticale lamellen op hun beurt focussen op de hoogte van de ruimte. Een extra bepalende factor is dat de verticale versie iets meer licht doorlaat dan de horizontale. Ze bewegen daarnaast makkelijker bij wind of tocht.

inhuis plaza biedt deze verticale lamellen aan in stof, kunststof of aluminium. Ze zijn beschikbaar in deze lamelbreedtes: 52mm, 70mm, 89mm en 127mm.
Horizontale jaloezieën komen op hun beurt in hout of aluminium, waarbij je kan kiezen uit deze lamelbreedtes: 16mm, 25mm, 50mm en 70mm.

Ben jij op zoek naar een specifieke kleur voor in je interieur? Geen enkel probleem, onze lamellen zijn in alle populaire tinten verkrijgbaar, waardoor er vast wel de tint bij zit die jouw hart begeert. Ga je voor stijlvolle zwarte jaloezieën, tijdloze witte lamellen of toch liever iets kleurrijkers? Vraag heel eenvoudig kleurstalen aan dankzij de gratis kleurstalenservice van inhuis. We versturen jouw staal nog dezelfde werkdag!

Aluminium jaloezieën op maat

We laten je heel graag kiezen tussen houten of aluminium lamellen. Die aluminium variant kan je in deze drie lamelbreedtes bestellen: 16mm25mm of 50mm. De twee kleinste maten zijn ideaal voor de kleine ramen, deuren of draai-kiepramen in je woning. De lamel van 50mm is dan weer de maat die bij ons het meest gekozen wordt, en dan vooral voor middelgrote en grote ramen. Behalve de talloze kleuren waarin onze lamellen komen, bieden we je de optie om te opteren voor glanzende tot zeer matte tinten. Zo stel je in geen tijd de raamdecoratie helemaal naar jouw wensen samen!
 
Ga je voor de standaardvariant, dan krijg je plastic koordgewichten bij. Heb je die echter liever in roestvrij staal (RVS) voor een stijlvolle look? Dan kan dat uiteraard ook. Ga je graag voor een luxe-uitvoering? Vraag dan naar een bijpassende of juist contrasterende kleur ladderband als voering. Let wel, dit is enkel mogelijk bij de jaloezie van 50mm breed.

Onderhoud van jaloezieën

Om de levensduur van je lamellen aanzienlijk te verlengen, raden wij aan om ze op de juiste manier regelmatig proper te maken.

Ligt er stof of vuil op de lamellen? Verwijder dit dan makkelijk met een stofdoek, plumeau of lamelreiniger. Krijg je toch niet al het vuil weg? Dan kan je de jaloezieën schoonmaken met een lichtvochtige doek. Laat daarbij agressief poetsproduct zeker links staan, want zo’n substantie kan de laklaag van de lamellen beschadigen. Extra voorzichtigheid is daarnaast geboden met de ladderkoorden en ladderbanden.

Onderhoud van jaloezieën
Scroll to Top