Jaloezieën

Maatwerk is onze standaard

4.8 / 5 | 1604 reviews

Alle soorten jaloezieën op een rij

Op zoek naar mooie jaloezieën voor jouw huis? Bekijk hier de verschillende soorten jaloezieën.

Liever een jaloezieën specialist die thuis langskomt?

Deel je wensen met onze adviseurs en je krijgt heel gericht advies, passend bij jouw woonsituatie. Onze vakkundige adviseurs komen graag bij je langs om de maten op te meten. Wil je de producten zelf eerst ervaren? Maak dan een afspraak in één van onze winkels.

Meetafspraak inplannen

Populaire jaloezieën

Bekijk de meest verkochte producten en kies jouw favoriete jaloezie.

Onze merken jaloezieën

De mooiste merken voor de beste kwaliteit.

Jaloezieën van INHUIS


  • Altijd 2 jaar garantie op al onze gordijnen

  • Perfect op maat gemaakt zoals jij het wil

  • Vier échte showrooms in België en Nederland

Jaloezieën van INHUIS


  • Altijd 2 jaar garantie op al onze gordijnen

  • Perfect op maat gemaakt zoals jij het wil

  • Vier échte showrooms in België en Nederland

https://images.inhuisplaza.nl/2021/01/Houten-jaloezie%C3%ABn-eettafel.jpg?auto=compress%2Cformat&ixlib=php-1.2.1&s=4336fbfd255f0db772ab7be564ed2f04&w=450

Lamellen op maat

Lamellen zijn hipper dan ooit tevoren, niet alleen door hun eigentijdse look, maar doordat je heel gemakkelijk zelf de lichtinval en de mate van privacy kan regelen. Doordat we lamellen in verschillende materialen en afmetingen aanbieden, passen ze ongetwijfeld goed in je industriële, landelijke of moderne interieur. Bovendien maken we bij INHUIS Plaza alle lamellen 100% op maat.

https://images.inhuisplaza.nl/2021/01/Zwarte-houten-jaloezie%C3%ABn-trendy.jpg?auto=compress%2Cformat&ixlib=php-1.2.1&s=47eb5fe642b2bf40c749613b90b02591&w=450

Lamelbreedtes 16 mm, 25 mm, 50 mm of 70 mm

Lamellen komen in verschillende breedtes. Waar de smallere varianten van 16 en 25 mm ideaal zijn voor kleine ramen, is diegene van 70 mm juist prachtig wanneer je over grote ramen beschikt. Omdat we het bij INHUIS Plaza belangrijk vinden tegemoet te komen aan jouw smaak en stijl, heeft iedere maat zijn eigen gamma aan kleuren en houtsoorten. Weet dat de breedte die jij kiest een impact heeft op de hoeveelheid doorkijk die mogelijk is. Een bredere lamel laat zo meer doorkijk door dan een smallere.

https://images.inhuisplaza.nl/2021/01/Witte-verticale-lamellen.jpg?auto=compress%2Cformat&ixlib=php-1.2.1&s=96c92afcc13bd4476615c9975dabca3a&w=450

Soorten lamellen

Houten lamellen
Wat houten lamellen zo mooi maken, is dat ze de natuur in je interieur brengen. Hout zorgt voor een warm, huiselijk gevoel. Binnen houten lamellen heb je de keuze uit drie houtsoorten, zijnde bamboe, abachi en basswoodhout. Waar bamboe een lichte houtsoort is, zijn en ogen abachi en lindehout wat zwaarder.

Aluminium lamellen
Ben jij meer te vinden voor een strakker en moderner resultaat? Dan zijn aluminium lamellen vast iets voor jou! Aluminium jaloezieën zien er niet alleen mooi uit, ze laten zich ook gemakkelijk onderhouden. Dat maakt ze handig in quasi elke ruimte of voor elk gebruik. Naast de standaard aluminiumkleurige look bieden we je een waaier aan kleurmogelijkheden aan. Daarnaast heb je de keuze tussen een glanzende of matte afwerking. Een laatste tip: werk het geheel af met een rvs-koordgewicht in plaats van een plastic koordgewicht voor het mooiste resultaat!

Verticale jaloezieën
Ook verticale lamellen zijn mogelijk bij INHUIS Plaza! We bieden je tal van opties, zowel in stof, kunststof als aluminium aan. Dit maakt ze uitermate geschikt voor zowel een woonkamer, werkkamer als keuken. Voor de stoffen variant kan je kiezen tussen een lamelbreedte van 89 mm of 127 mm. Heb je je oog laten vallen op de aluminium optie, kies dan tussen breedtes van 52 mm, 70 mm of 89 mm. De kunststof opties komen in breedtes van 52 mm, 70 mm, 89 mm en 127 mm.

https://images.inhuisplaza.nl/2021/01/Aluminium-jaloezie%C3%ABn-badkamer.jpg?auto=compress%2Cformat&ixlib=php-1.2.1&s=703d009fab9fb2b33ae953bf5d59216d&w=450

Lamellen voor iedere ruimte en situatie

Lamellen hebben de kracht om iedere kamer in je woning een eigen look of sfeer mee te geven. Houten of aluminium lamellen fleuren bijvoorbeeld je woonkamer of slaapkamer instant op! Combineer ze in je living met smaakvolle overgordijnen voor een unieke finishing touch. In de slaapkamer zorgt de combinatie met verduisterende gordijnen er dan weer voor dat alle licht gefilterd wordt.

Zelfs in badkamers waar het vaak vochtig is en waar de raamdecoratie tegen de nodige spetters moet kunnen, zijn lamellen een geschikte optie. In dat geval opteer je best voor de aluminium variant, die ook zeer gemakkelijk te reinigen zijn.

Je leest het, voor welke kamer of ruimte je ook verticale lamellen zoekt, INHUIS Plaza helpt je graag verder, ook in geval van hoge ramen en/of schuifdeuren!

Jaloezieën I vraag en antwoord:

Hoe maak ik mijn houten lamellen proper?

Wil je jouw lamellen zo lang mogelijk in goede staat houden, dan is het nodig om zo nu en dan ze eens helemaal proper te maken. Door simpelweg de lamellen dicht te draaien, kan je de hele constructie gemakkelijk afstoffen met een Swiffer of plumeau, een licht vochtige doek of met de borstelkop van je stofzuiger (en dat op de lichtste stand).

Hoe hang ik mijn houten lamellen op?

Met behulp van onze montage-instructies leren we je in no time zelf houten lamellen stap voor stap op te hangen. Deze instructies tonen je gemakkelijk hoe je dit aanpakt voor elk type raam en deur, gaande van kantelramen tot openslaande deuren. Weg zorgen, hallo geweldig mooie houten lamellen!

Hoe meet ik op voor houten lamellen?

Onze meetinstructies gidsen je zo door het opmeten van jouw houten lamellen! In deze instructies schreven we alles stap voor stap voor je neer. Heb je toch nog vragen of hulp nodig? Wij zijn steeds bereikbaar voor meethulp via WhatsApp. Stuur je vraag en foto’s van de situatie door naar 31 (0) 6 29 52 22 23. Heb je toch een foutje gemaakt bij het opmeten? Geen paniek, met onze meetverzekering ontvang jij gratis een nieuw product.

Hoe verduisterend zijn houten lamellen?

Houten lamellen houden het zonlicht goed tegen, maar zelfs wanneer de lamellen volledig gesloten zijn, komt er nog iets van licht binnen. Daarom zijn ze niet 100% verduisterend. De gaatjes waardoor de optrekkoorden lopen zijn namelijk nog steeds zichtbaar en laten dus licht door.

Wat is de maximale breedte van houten lamellen?

De maximale breedte van jouw houten lamellen hangt sterk af van welke lamelbreedte en houtsoort je graag had gehad. Zo zijn ze in het geval van de Bamboe jaloezieën maximaal 240 cm breed. De Basswood jaloezieën laten ons toe ramen tot 260 cm breed aan te pakken. Heb je ramen van 280 cm breed? Dan behoort ook onze Abachi collectie tot jouw mogelijkheden. Zijn ze groter dan dat? Geen nood! Wist je dat we met onze Abachi XL ramen tot zelfs maximum 360 cm breed aankunnen? Voor ieders raam is er dus wat wils!

Wat is de kostprijs van houten lamellen?

De kostprijs hangt af van het formaat en het type hout. Houten lamellen kan je bij INHUIS al vinden vanaf 54 euro. Op onze website stel je gemakkelijk jouw gedroomde houten lamellen samen, waarna je ook de verwachte prijs kan berekenen. Op die manier zie je in enkele clicks hoe betaalbaar houten lamellen kunnen zijn.